kelab blogger ben ashaari, KBBA,

28 May 2014

Baju Raya 2014 : Peace Collection KBMALL




butik peace collection, peace collection di kota bharu, peace collection kbmall, baju kurung 2014, baju raya 2014, BAJU KURUNG MODEN 2014,

butik peace collection, peace collection di kota bharu, peace collection kbmall, baju kurung 2014, baju raya 2014, BAJU KURUNG MODEN 2014,


Masa aku gi KBMALL hari tuh, aku sempat melilau tengok Baju Kurung Moden Peace Collection yang tengah buat sales di Ground Floor KBMALL... Weeee... cecomel wehh... geram aku tengok.... banyak lak tu choice untuk Baju Kurung Pink!! aku tahun ni kan tema pink, sonok laa tengok baju-baju pink! 

Awal-awal begini memang banyak design yang ada. kaler pun macam-macam. saiz 34 pun senang nak dapat. Hah, korang yang yang peminat Baju Peace Collection tu pi ler terjah branch yang berdekatan korang yer... aku takmo beli baju raya awal-awal... risau kot ter-pakai ke office sebelum raya tiba... kah3x!!



Jom Follow Facebook Jaakechik. KLIK button dibawah :

12 comments:

  1. yang 119 tu cantik.. hehe.. harga pun cantik gak tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. harga baju peace collection mmg begitu...
      but bagi saya agak berbaloi juga berbanding upah jahit...

      Delete
  2. wah ! series cantek2 1 zara blom start cari lg.,. tp plan mmg nak cr baju raya awal2.. nnti xla kelamkabut.. hehehhe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. shantekkkk kan semuaaaa???

      selamat cuci mata....heee!

      Delete
  3. cantik... tapi susah la nak cari baju yang dah siap ni. saiz besar je yang ada. Huhu. Kite kecik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la kita. jaa pun kecik. saiz 34 sajoo yg padan... itupun kekadang masih besar lagi... hahahaa....

      Delete
  4. Replies
    1. Ciknor pun pink ekk? bagus3x.. leh sedondon kita di hari raya nanti.. weee!!!

      Delete
  5. theme colour kita sama la tahun ni ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ber-sedondon pink kita tahun ni yer...??

      Delete
  6. boleh la kan cri di mana mana branch peach..

    ReplyDelete
  7. dekat mane ye nak butik peace collection kalau kat kawasan KL??
    harap dapat membantu.. TQ.. :)

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...