kelab blogger ben ashaari, KBBA,

04 May 2014

Beli Vitamin E Shaklee Untuk Cantikkan Kulit



Salam Sejahtera Semua


Ada sesapa kat sini yang konsume Produk Shaklee?? kalau ada bagus laa... produk shaklee tengah HOT sekarang ni kan.... ramai yang memuji kata produk ni bagus... molek.. dan lelain lagi.. rata-rata kawan-kawan di kalangan kita (rakan facebook/blog) yang dah join bisnes shaklee ni.. dan ramai juga yang sedang mengamalkannya. jaa pun salah sorang pengguna Shaklee juga! 




Yang ter-latest sekarang ni jaa dah pun ter-beli Vitamin E Shaklee... cewahhh terbeli lah sangat! padahal 2 bulan sebelum ni memang duk impikan Vita-E ni aje pun. alwez teringat-ingat. ye la sebelum ni jaa dah konsume Vitamin B dan Vitamin C aje. so sekarang jaa kena beli Vitamin E lah pulak... baru complete set!!






So, jaa sekarang ni dok konsume untuk Set Kecantikan Shaklee yang lengkap. Vitamin B, Vitamin C dan Vitamin E. jaa, masalah kesihatan lain takde. masalah nak cantikkkk jer yang problem nya... nak kulit cerah, gebu, flawless tanpa jerawat katanya.... ekeke!! 




Harapnya Allah SWT beri keajaiban pada Supplement Produk Shaklee ni untuk cantikkan kulit kita semua... dan sekaligus dapat membantu dalam menyihatkan badan kita sekali... kita beli Produk Shaklee ni sebagai satu ikhtiar... mudah-mudahan Allah perkenankan... ini kerana Kun Fayakun terletak pada kuasa Allah.. tak gitu?



Nak Beli SHAKLEE? PM Harnani Sekarang!!


Call / Sms / Whatsapp : 0148004196 (ID : 934707)



p/s : nak dapat harga yg murah...jangan lupa mention korang dari blog jaakechik!!


3 comments:

  1. mkin cantik la jaa..cik nor guna vit-c jer..:)

    ReplyDelete
  2. saya pengguna produk Shaklee. saya guna Alfalfa, B-comp, Vita lea, Osteomatrix, Lecithin, Meal Shake dan ESP.

    ReplyDelete
  3. Cantik muka Jaa..
    Penangan Shaklee ni :D

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...