kelab blogger ben ashaari, KBBA,

16 May 2014

Biskut Crunch Oat Chocolate Echo



Banyaknyaaa keywords masuk ke blog aku dengan tajuk  : Kat Mana Nak Beli Biskut Oat Yang Murah. okey... ni aku nak citer... aku dah jumpa biskut oat yang murah ni, RM8.50 sahaja. tak perlu ke Mydin, tak perlu ke kedai borong, aku beli kat kedai runcit biasa je pung.... sila percaya okey.. RM8.50 sahaja...

Sejak aku post entry pasal Biskut Oat Choco Twinfish dulu, ramai ler duk PM aku di FB, diorang tanya "Akak jual biskut oat ke, saya nak beli.." adehh... pening jap aku baca.. bila masa aku tulis aku jual biskut lak...? adoiyai... aku tak jual ler.. aku share aje...


biskut oat, biskut oat sedap, harga biskut oat, harga sebenar biskut oat twinfish, biskut oat murah, mydin jual biskut oat murah,


Aku saja je nak share ngan korang pasal harga biskut oat ni yer. aku tak jual biskut ni. jangan korang PM aku lakk... aku beli untuk makan sendiri jer ni. beli 1 pek buh dalam laci office... sedappp wooo... krupp krapp krupp krappp bunyi dia bila kita kunyah... alas perut di kala lambat makan... hehehe....


biskut oat, biskut oat sedap, harga biskut oat, harga sebenar biskut oat twinfish, biskut oat murah, mydin jual biskut oat murah,


Biskut Oat ni kalau beli online memang orang akan letak harga mahal RM12-14 sebungkus. dah tu kena add on kos postage lagi RM6. kan dah mencecah RM20 tu? sangat rugi maaa.....


biskut oat, biskut oat sedap, harga biskut oat, harga sebenar biskut oat twinfish, biskut oat murah, mydin jual biskut oat murah,


Fyi, biskut oat ni ada banyak brand tau... nampak sama jer, tapi tekstur dia lain. ada yang rangup gilerrrr.. ada yang rangup biasa-biasa... ada yang manis dan ada yang kurang manis... pastu pulak bukan setakat yg dalam plastik, yg dalam kotak pun adooo... harga? harga tetap sama, RM8.50.

Dan bagi tekak aku, Biskut Oat Choco brand Twinfish yang aku beli dulu lebih sedap dari Biskut Crunch Oat Chocolate brand Echo yang aku baru beli ni... nampak sama, tapi rasa tetap ada beza sikit tang rangup dan manis dia... apapun tepuk dada tanya selera!!



Jom Follow Facebook Jaakechik. KLIK button dibawah :

30 comments:

  1. popular oat ni skng kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang popular... jadi trending di mana-mana sahaja!

      Delete
  2. sedap ni. Murah pulak harganya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Murah kan harga dia... macam tak caya pun ada...

      Delete
  3. sy pun beli kt kedai biasa jer..sama jer hrga....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lah beli direct gini lebih berbaloi berbanding beli online yg mahal berganda!

      Delete
    2. beli direct kat kedai mana dik

      Delete
  4. Memang mengeyangkan..
    Alternatif bagi mereka yg ingin berdiet... :)
    Mohon share..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu...

      nak share boleh jer...

      Delete
  5. dah boleh jadi tauke biskut oat dah !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak berminat ler jaa nk meniaga online... haha...

      Delete
  6. Memg de yg jual mahal...memg sedapkan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalo beli online boleh mencecaj RM20 bila included postage... mahal oo...

      Delete
  7. fuyooohh hahah sedap tak? df susah sikit. kekdg kene tekak df tak sedap hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bagi tekak k.jaa sangat sedap... tapi takleh nk makan bnyak... sebab cepat rasa muak... sebab rasa mcm nestum...

      Delete
  8. waahhhh lama tak singgah sini ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tengkiu anis coz singgah ke blog jaa..

      Delete
  9. sedap gila biskut ni! >< kempunan sehhh

    ReplyDelete
  10. mak ai murahnya...kat sini iman dapat rm18.bapak mahal

    ReplyDelete
    Replies
    1. RM18? Fulamakkk mahal nyaaaaa... cekik darah betoii.....

      Delete
  11. Replies
    1. Cuba la kak... try sekali konfem nak beli lagi... hee!!

      Delete
  12. Tu la org amik untung banyak sgt

    ReplyDelete
    Replies
    1. Benda tengah pemesss kan, ramai yg amik kesempatan naikkan harga sebab permintaan terlalu tinggi...

      Delete
  13. tak pernah jumpa biskut ni, tp nanti nak ke Mydin, cari sampai dapat

    ReplyDelete
  14. nak tanya kat mana kedai yg sis beli murah tu?? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pengkalan kubor, tumpat kelantan...

      Delete
  15. kak, lawa la kulit.. ade pkai produk pape x? ke mmg naturally kulit licin lemuih gitu?huhu

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...