kelab blogger ben ashaari, KBBA,

30 May 2014

Buat Duit Melalui Iklan Exabytes



EXABYTES, buat duit dengan exabytes, cek exabytes, IKLAN EXABYTES, cara nak apply iklan exabytes,


Buat Duit Dengan Blog | Ada banyakkk caranya! dan dengan Iklan Exabytes juga adalah salah satunya yang korang boleh cuba. syarat utama ialah untuk blogger yang mempunyai 350UV ke atas sahaja! printscreen bukti trafik blog korang dan email kepada mereka. trafik tu amik dari Nuffnang boleh, amik dari Google Analytics pun boleh!!!


How to advertise with Exabytes?


Steps
——–
1. Our MINIMUM requirement is 350 unique vistors daily.
2. Submit a screenshot of your unique visitors for the past 2 months to marketing@exabytes.com.my, Google Analytic screenshot preferred.
3. The approval process will take 5-7 working days.
4. After approval, we will prepare the banner script in 5-7 working days.
Terms and Conditions
———————————
1. Blog traffic must be mainly from Malaysia.
2. Payment will be made 6 weeks after the banner is up by bank transfer.
3. Payment  will only be sent to bank accounts in Malaysia.
4. Advertising approval depends on blog traffic, traffic source, content niche and bounce rate.
Email us at marketing@exabytes.com.my




Ini contoh cek yang aku pernah dapat melalui Exabytes!! bagi blogger yang berkelayakan tu (350 UV keatas), cecepat apply yer... boleh dapat RM50 hanya dengan tepek banner mereka selama 3 bulan di blog kita. selamat mencuba kawan-kawan yang lain.... pada yang berstatus Gliteratti Nuffnang, korang jangan risau iklan ini takkan menjejaskan status korang tuuuu....!!!




Jom Follow Facebook Jaakechik. KLIK button dibawah :

4 comments:

  1. ala...sue UV tak tinggi..tak pe la..kikiki

    ReplyDelete
  2. adoi... trafik kite tak tinggi. sob sob.
    masyuk jaa...
    tetap setia bersama nuffnang :)

    ReplyDelete
  3. alamak..traffic sy x sampai 100 orang pun

    ReplyDelete
  4. 350uv..haishh..kene mantapkan ni..hehe.kadang2 naik..kadang2 turun

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...