kelab blogger ben ashaari, KBBA,

25 May 2014

CPUV Ke-10 2014 : Lactacyd Free Sample




Campaign CPUV Nuffnang kali ini datangnya dari Iklan Produk Lactacyd. ada yang tak tahu ke? apakah produk Lactacyd tu? produk Lactacyd ialah Produk Pembersih Vagina untuk wanita laaa...


LACTACYD, PEMBERSIH VAGINA, PENCUCI VAGINA, MISS V BERBAU, PENCUCI MISS V, LACTACYD SAMPLE FREE,


Iklan Produk Lactacyd ni sedang menempel di blog jaa sekarang. anda boleh tengok di bahagian bawah header blog jaa yg macam kat dalam gambar tu haa... jangan lupa Klik Iklan itu untuk dapatkan Sample Percuma Lactacyd ya.


LACTACYD, PEMBERSIH VAGINA, PENCUCI VAGINA, MISS V BERBAU, PENCUCI MISS V, LACTACYD SAMPLE FREE,


Klik iklan tersebut (http://www.lactacyd.com.my/sample) dan anda akan di bawa ke satu pages untuk anda mengisi butiran nama dan alamat anda. isi segala butiran yang di perlukan kemudian Klik Submit.


LACTACYD, PEMBERSIH VAGINA, PENCUCI VAGINA, MISS V BERBAU, PENCUCI MISS V, LACTACYD SAMPLE FREE,


Selepas submit. akan tertera pula pernyataan seperti diatas, yang menyuruh anda membuat conformation. hanya buka email anda dan klik sahaja link yang pihak Lactacyd berikan! Jangan lupa ye. dapatkan segera Sample Percuma anda!!!!



Jom Follow Facebook Jaakechik. KLIK button dibawah :

3 comments:

  1. Waahh best klu dpt free..
    http://drshikinzainal.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jangan lupa dapatkan sample percuma tu ye.. submit details sekarang.....

      Delete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...