kelab blogger ben ashaari, KBBA,

06 May 2014

CPUV Ke-8 dan Ke-9 2014 : Vanish dan Ikea





Dapat lagi 2 ketul Iklan CPUV Nuffnang (www.nuffnang.com.my). Menjadikan 4 CPUV sedang On Going di blog jaakechik dot com. Alhamdulillah rezeki bertingkek-tingkek nampaknya. Semoga melajuuuu ler earning ko naik yer.. Coz 30hb nanti aku tak sabar nak cash out... harap mencecah 3 angka dengan jaya nya... Amin...



6 comments:

  1. Wah, tahniah. Berderet CPUV dari Nuffnang !

    ReplyDelete
  2. tahniahh ! wahh best nya,, dpt CPUV.. tak dak rezki lagi nk dpt CPUV dri nuffnang. sabor ja lah.. hehe

    ReplyDelete
  3. nuffnang sejak dua menjak ni baik hati sangat kan...hihi
    alhamdulilah sha tolong klik2 :D

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...