kelab blogger ben ashaari, KBBA,

26 May 2014

Donut Big Apple di Tesco Kota Bharu



Donut Big Apple di Tesco Kota Bharu, donut big apple, donut gebu big apple, harga donut big apple, perisa donut big apple yang paling sedap,


Big Apple Donuts |  Huwaaaa... lamanya aku tak makan Donut Gebu Big Apple nih... seriyes, seminggu dua ni aku tetiba rasa teringinnnn jer nak beli dia... makanya, 2-3 hari lepas sempat ler aku singgah sini kejap sesambil kitorang shopping bembarang dapur di Tesco Kota Bharu...


 Donut Big Apple di Tesco Kota Bharu, donut big apple, donut gebu big apple, harga donut big apple, perisa donut big apple yang paling sedap,


Di Kelate ni hanya ada 1 je cawangan Big Apple tau. hanya di Tesco! huhu. tu pun nasib baik ada kan? kalo takde? K.E.M.P.U.N.A.N laa iolls!! Harga Donut Big Apple ni, masih tak berubah. syukur lahhh! hehehe. 6 ketul donut still RM13.50 lagi... harapnya takkan naik harga le kan??


Donut Big Apple di Tesco Kota Bharu, donut big apple, donut gebu big apple, harga donut big apple, perisa donut big apple yang paling sedap,
Donut Big Apple di Tesco Kota Bharu, donut big apple, donut gebu big apple, harga donut big apple, perisa donut big apple yang paling sedap,
Donut Big Apple di Tesco Kota Bharu, donut big apple, donut gebu big apple, harga donut big apple, perisa donut big apple yang paling sedap,
Donut Big Apple di Tesco Kota Bharu, donut big apple, donut gebu big apple, harga donut big apple, perisa donut big apple yang paling sedap,
Donut Big Apple di Tesco Kota Bharu, donut big apple, donut gebu big apple, harga donut big apple, perisa donut big apple yang paling sedap,


Wowww... banyak sungguh pilihan Donut Big Apple ni... kan?? macam-macam kaler, macam-macam design... rambang mata nak memilih.... Seronok cuci mata tengok Donut Gebu Big Apple nih... rasa nakkkk jer rembat kesemua perisa yang adooo... tapi itu laaa.. pilih punya pilih perisa yang sama gak menjadi pilihan hati...!! no more perisa baru!! hoho!!


Donut Big Apple di Tesco Kota Bharu, donut big apple, donut gebu big apple, harga donut big apple, perisa donut big apple yang paling sedap,


Taaaadaaa... inilah 6 ketui donut pilihan aku... semestinya Top 3 Big Apple wajib dipilih.... iaitu The Aliens , Californian Almond dan Pink Twister! Tiga perisa donut yang lain yang sedap di tekak aku tentulah Donutella, Say Cheese dan Choco Holic.

Tapi hari tu aku di promote oleh staff Big Apple untuk try Donut Snow (Salji) pulak... yang kaler putihhhhh tuuuu.... So, tak jadi ler aku pilih Choco Holic coz nak try yang Snow ni...but bagi aku so-so je rasa dia... tetiba rasa rugi lak coz tak amik Choco Holic... adehhh!!!


Donut Big Apple di Tesco Kota Bharu, donut big apple, donut gebu big apple, harga donut big apple, perisa donut big apple yang paling sedap,


Weeee... muka happy aku setelah berjaya rembat 6 ketul Donut Big Apple setelah sekian lama tak beli.... muahahaha.... seriyes, bagi aku Donut dia memang Syokkk Gilaaa.... gebuuuu, lembuttttt, wangiiii, memang pebret aku lahhhh!!! sesapa yang tek penah try lagi tu, memang sangat rugi ler... Trust me babe, memang sedappp hokayyy....!! Opss, aku lupa nak bagitahu, sila abaikan cermin mata aku yang Bengkok 16 tu yer.... hahahahahahaa......!!!




Jom Follow Facebook Jaakechik. KLIK button dibawah :

13 comments:

  1. sue pon dah lama tak makan BA ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la ngan jaa, dah berkurun tak beli dia...

      Delete
  2. lama dah tak makan... donut yg snow tu sedap tapi tak berbaloi pulak regenya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haa'aa tu laa... biasa2 jer rasa dia..

      alang-alang mahal, baik amik yg lain jer kan??

      Delete
  3. pling suka alien tu... always fav ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. jaa pung! donut alien mmg paling mavless!!

      Delete
  4. suka yang cheese.. lamanya tak makan =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hok cheese ni pun mmg sedappp....

      Hah, tunggu apa lagi? cepat pegi beli...!!

      ~tiru gaya datuk terlajak larissss....!

      Delete
  5. Ala kak. sedapnyee. dah la puasa ni. dugaan T,T

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedang puasa? halamak... soryy naa...
      semoga tabahhhh iman mu... ekeke...

      Delete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...