kelab blogger ben ashaari, KBBA,

01 May 2014

EPHYRA UNTUK CANTIK SIHAT DAN BERTENAGA






EPHYRA UNTUK CANTIK SIHAT DAN BERTENAGA


Menjadi fenomena hangat masakini, kerana heboh diperkatakan akan keberkesanannya! Ramai pengguna yang dah cuba dan kagum dengan hasil yang menakjubkan. Pendek kata, memang jatuh cinta dengan EPHYRA, dan tak akan berpaling lagi!

Satu-satunya produk premium berkualiti tinggi khas untuk kecantikan kulit dan kesihatan dalaman, yang harus diminum oleh setiap orang, baik lelaki mahupun perempuan, yang bertindak dari dalaman, mencerahkan dan menyempurnakan kulit dari dalam, bukan saja untuk kulit muka, malah keseluruhan. EPHYRA sangat berkesan dalam mengembalikan keserian dan kelembutan kulit secara keseluruhan.

EPHYRA, produk keluaran bumiputera buatan Malaysia yang berkualiti tinggi dan dijamin HALAL oleh Jakim dan diiktiraf selamat oleh KKM. Dengan ramuan berkualiti premium yang diadun bersama bahan semulajadi terbaik seperti kolagen ikan laut dalam, astaxanthin, acai beri, l-glutathione, gam akasia, serbuk tomato, bunga marigold dan acerolla cerry yang diimport dari seluruh dunia, dan dirumuskan di sini untuk menjaga tahap status selamat dan halal oleh badan JAKIM dan KKM di Malaysia, pastinya gabungan mantap yang memberikan 10 kali kuasa penyembuhan sel dalam badan, dan berupaya merangsang penjanaan sel-sel kulit baru, menyah toksin dalaman badan dan menyihatkan tubuh badan anda, serta memperbaiki tekstur kulit agar lebih halus, lembut dan muda!

RUMUSAN TERHEBAT, 100% BERKESAN!
Diperkaya dengan antioksidan yang sangat tinggi membantu melambatkan penuaan kulit. Ia membantu menyerlahkan kecantikan kulit, menyihatkan dalaman anda, memberi tenaga berpanjangan, serta berupaya memulihkan sel tisu.

RASA YANG TERSANGATLAH SEDAP!
Mendapat pujian dari ribuan pengguna, supplement paling sedap di pasaran!! Sekali minum, rasa nak minum berkali-kali! Berperisa Tutti Frutti bukan sahaja enak diminum tetapi penuh dengan pelbagai khasiat untuk cantik, sihat dan bertenaga dalam satu masa.




TANPA BAHAN TAMBAHAN
Disahkan HALAL oleh Jakim, dan SELAMAT oleh KKM. 100 % semulajadi dan selamat, tiada tambahan gula, bahan pengawet, pewarna atau perisa tiruan. Bebas hormon,steroid dan bahan kimia oleh SGS.

KEISTIMEWAAN DAN KELEBIHAN EPHYRA
  1. Menjadikan kulit anjal, halus dan lebih cerah berseri
  2. 80% pencerahan ketara dalam masa hanya 1-2 hari
  3. Membantu memulihkan wajah yang bermasalah
  4. memulihkan kulit jerawat, berparut, kusam dan eczema
  5. Mengurangkan kedutan dan garis-garis halus
  6. Menjadikan rambut lebih sihat, lembut dan bersinar
  7. Melancarkan sistem pencernaan dalam badan
  8. Menguat dan mencantikkan kuku dan rambut
  9. Mengurangkan kadar kolesterol
  10. Meningkatkan tenaga dan daya ingatan
  11. Meningkatkan sistem imunisasi dalam badan
  12. Mengawal berat badan dan meningkatkan kadar metabolism
  13. Kempiskan perut buncit
  14. Melancarkan haid & hilangkan senggugut
  15. Melegakan kesakitan sendi dan arthritis
  16. Mengurangi radikal bebas dan toksin di dalam badan
  17. Sesuai untuk ibu hamil dan menyusui bayi
  18. Meningkatkan kuantiti susu ibu
  19. Menjadi lebih bertenaga sepanjang hari
  20. Memulihkan masalah tumit merekah, kurangkan selulit
  21. Meningkatkan kualiti tidur
  22. Meningkatkan kesuburan
  23. Membantu memulihkan masalah cyst

EPHYRA SESUAI UNTUK
  • Lelaki dan wanita, kanak-kanak (4 tahun ke atas)
  • Ibu menyusu dan hamil (5 bulan ke atas)
  • Mereka yang pentingkan kecantikan & kesihatan luar dan dalam
  • Mereka yang mempunyai masalah-masalah berikut :
    1. Kulit berjerawat
    2. Kulit Berjeragat dan Berparut
    3. Eczema / Penyakit Kulit
    4. Gastrik / Masalah Usus
    5. Menurunkan Kolestrol
    6. Stress / Kemurungan / Ceria
    7. Sembelit / Cirit-Birit / Buasir
    8. Asthma / Lelah / Penat / Semput
    9. Gout / Arthritis Sendi
    10. Menopause
    11. Ketidakseimbangan Hormon
    12. Alergi Makanan Laut
    13. Resdung
    14. Penyakit Gusi / Demam
    15. Masalah Tidur / Kelesuan
    16. Jangkitan Pundi Kencing
    17. Masalah Buah Pinggang
    18. Kanser / PertumbuhanTumor
    19. Sakit Sendi & Sengal Badan
    20. Jantung / Saluran Darah
    21. Migraine / Sakit Kepala
    22. Strok / Parkinson
    23. Penyakit Alzheimer (Nyanyuk)
    24. Masalah Senggugut / PMS
    25. Jangkitan Virus / Bakteria
    26. Darah Tinggi
    27. Masalah Saraf
    28. Kencing Manis
    29. Thyroid

ANTARA RIBUAN TESTIMONI EPHYRA

Cantik
  1. Masalah jerawat - klik SINI dan SINI
  2. Masalah jeragat - klik SINI
  3. Eyebag pudar - klik SINI
  4. Parut chicken pox hilang - klik SINI
  5. Kulit lebih bersih daripada parut jerawat - klik SINI
Sihat
  1. Legakan sakit sendi dan suami berhenti merokok - klik SINI
  2. Masalah Eczema - klik SINI
  3. Berjaya kuruskan badan dan lancarkan haid serta tiada senggugut - klik SINI
  4. Berjaya mengandung setelah bertahun menanti - klik SINI dan SINI
  5. Masalah resdung - klik SINI

Bertenaga
  1. Kekal aktif sehingga ke malam - klik SINI
  2. Rasa lebih bertenaga dan bersemangat - klik SINI
  3. Badan lebih sihat dan segar - klik SINI
  4. Sentiasa bertenaga - klik SINI
  5. Tidak mudah letih / tidur lena / tidak mudah mengantuk di siang hari / kempiskan perut buncit / melancarkan sistem pelawasan - klik SINI

PROMOSI EPHYRA MEGASALE


HARGA PREMIUM PACK (30 SACHETS)
RM 180 ( Semenanjung ) / RM 190 ( Sabah & Sarawak )

Call / whatsapp HOTLINE : 019 3999 238 / 03 41417889





blog mialiana, blogger mialiana, GA mialiana, giveaway 2014, hadiah giveaway, Ephyra, ephyra oceanlife,



Cantik Si Dara Anggun Bergaya,
Berselendang Sutera Memikat Teruna,
Apakah Rahsia Wahai jelita?,
Produk  Ephyra Itulah Katanya. 


Giveaway Ephyra Untuk Cantik Sihat Dan Bertenaga ini dianjurkan oleh mialiana.com dan ditaja sepenuhnya oleh OceanLife2u.com dengan hadiah berupa wang tunai dan produk Ephyra bernilai RM 10,020.00 untuk dimenangi. Sila klik SINI untuk join.

35 comments:

  1. hai ..dari segmen yang sama .. goodluck ya =)

    http://iolacaviarofficial.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete
  2. Goodluck kak jaa..nanti nad join sekali..hehe

    ReplyDelete
  3. wah..all the best kak jaa.. nnti nak join jugak lah :)

    ReplyDelete
  4. Singgah dan follow sini dari giveaway yg sama ;) Good Luck!
    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete
  5. gudluck jaa ! hehee.. ~ datang blogwalking ke sini .. hehee ~ ^_^ kalo ad rezki, best neh dpat try Epyhra.. hehe

    http://keyranazleen.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete
  6. Good luck.
    Dari GA yg sama.
    Jemput singgah http://sayasyiera.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete
  7. good luck. :) Tak dapat join sebab tak cukup umur. :(

    ReplyDelete
  8. All the best
    Fuza pun dah berpantun

    http://fuzamusa.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete
  9. good luck :)

    http://geeazielove4eva.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete
  10. Good luck dear :)

    http://kuemmarosli.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete
  11. singgah dari GA yang sama kak jaa :)

    http://fatihahfazlin333.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete
  12. singgah dari Ga yg sama
    http://adna2029.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete
  13. Kenit datang singgah dari segmen yg sama. All the best dear, salam jumaat (^_^)

    http://rusukiri.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete
  14. singgah dari segmen yang sama
    http://www.kisahsidairy.com/2014/05/giveaway-ephyra-untuk-cantik-sihat-dan.html
    good luck ye

    ReplyDelete
  15. wahhh masyukk.. all the best jaa. :)

    ReplyDelete
  16. wah Jaa punya #pantun klasik gitu...terbaiklah ; salam singgah dari pcl semoga Jaa berjaya..

    #pantun dari sy untuk #giveawayephyramialiana
    jemput singgah http://www.nazlee.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete
  17. good luck jaa.
    moga terpilih antara 30 yg bertuah.aamiin :)

    ReplyDelete
  18. Singgah sini dari segmen yang sama. Good luck Jaakechik..

    http://myblogsantai.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete
  19. Zumal singgah balas dan follow kat sini. All the best yer :))

    ReplyDelete
  20. singgah dr segmen yg sma
    gud luck dear...

    ReplyDelete
  21. shad datang dari segmen yang sama,
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/05/1st-topup-giveaway-by-rl-il.html
    Good Luck :D

    ReplyDelete
  22. dr segmen yg sama
    http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete
  23. dr segmen yang sama

    Good luck!

    http://nusha1706.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete
  24. kunjugan balas dari syeeda ..gud luck ye =)

    ReplyDelete
  25. As salam. Baru dapat berkunjung dari GA yg sama
    http://www.blogieta.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html/
    Good luck ya Cik Jaa ^__^

    ReplyDelete
  26. salam kenal singgah dari segmen yg sama
    http://zanahassan-zana.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html
    good luck!!

    ReplyDelete
  27. Good luck jaa
    http://coratcoretpinkummi.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete
  28. Do come & join me..
    http://drshikinzainal.blogspot.com/2014/05/setulus-kasih-ibu-contest.html

    ReplyDelete
  29. Salam. Terima kasih sudi join Giveaway Ephyra Untuk Cantik Sihat Dan Bertenaga. Senarai peserta telah dikemaskini di http://www.mialiana.com/2014/05/giveawayephyra-cantik-sihat-bertenaga.html

    Good luck.. (^_^)

    ReplyDelete
  30. As salam. Moga berjaya. Saya singgah dari GA yang sama ^__^ Ephyra Untuk Cantik Sihat Dan Bertenaga

    ReplyDelete
  31. Hai, Ros singgah sini dari segmen yg sama.. http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...