kelab blogger ben ashaari, KBBA,

22 May 2014

Roti Canai Sedap di Berek 12





Hahhh... tu dia two thumbs up anak aku bagi untuk Roti Canai Sedap di Berek 12 ni okey.... hahahhaa.... roti canai telor cicah susu.... sedappp wooo... lembut jer tekstur roti canai kedai Tok Aji nih....




Nak lebih sedappp cer order Roti Canai Cotek Kuah Banjirrrrr... sure sedap meleto-letops! order sebijik dah boleh kenyangggg.... tapi hari tu aku makan roti canai kosong cicah susu jer... takde mood nak makan sebab awal pagi sangat brekfes hari tuhh...




Brekfes roti canai kat sini memang sedappp... tapi yang tak sedapnya.... kedai roti canai ni bersebelahan kedai mainan..... huk alohhh... tiap kali mai sini, tiap kali gak kami kena pow ngan anak sendiri... adaaaaaaaaa jer menan yang berkenan di hati dia... iskh2...




Boleh dikatakan 80% menan fikri semuaaaaanya beli dari kedai ini lah... Kedai Poknik di Berek 12.... memang kedai ni bagaikan syurga menan buat fikri.... hahahaa.... biasanya dia suka beli Pistol, Jentolak, Bus, Trak gituuu je laa...




But hari tu, dia beli menda ni... aku dah mula heran dah apa yang ko beli ni Dik?? hrmmm... tak lain tak bukan ler ni... ni mesti abah dia punya pilihan nih... aku geram betul ngan abah dia time pilih menan anak... sokmo beli benda-benda pelik...

Siap beli pistol ngan peluru yang 8 shot lagi tu... 1 ketul pistol ngn 2 pek peluru tu bernilai RM6.. aku punya la geram... menan gini pun beli.... kuat gila bunyi pistol kecik nih... siap berasapppp pulak tuh... haishhh.... sakit pulak hati telinga kita!

Bapak tukang main, anak bujang tukang gelak... aku tukang sakit hati! coz bunyi bising pistol tu buat aku alwez terperanjat... hai la anak, nasib baik abah ko yang beli... kalo ngan mama, memang tak mendapat ler ko menan gini anak oiii....!!



Jom Follow Facebook Jaakechik. KLIK button dibawah :

6 comments:

  1. ada lagi pistol ni kan.. dulu kecik-kecik pernah main jugak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Syeeda pwnah main pistol ni? Wahhh hebakkk... (^_^)

      Delete
  2. adik saya dlu suka beli pistol nih..hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dulu agak pemes pistol 8 shot ni kan...

      Delete
  3. muja lak dah restrict myself from makan roti canai,, selain tu kek, roti berperisa, ais krim and coklat. nasi masih amik dalam kuantiti biasa, huhuu

    nampak sangat bahagia beliau makan roti canai,, rindunyaa,, sobss

    ReplyDelete
    Replies
    1. Diet ke muja??? Alaa rugi laaa..... jaa tak nak diet... sbb jaa underweight... huhu ..

      Delete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...