kelab blogger ben ashaari, KBBA,

12 May 2014

Semakan Keputusan PJJ USM Sidang 2014/2015



Sesapa yang apply program PJJ USM bagi sidang 2014/2015 yang jaa war-warkan di blog baru-baru ini,  korang dah boleh semak keputusan korang sekarang. hanya masukkan no. kad pengenalan sahaja (atau no. polis / tentera).  sila check keputusan disini : https://pohon.usm.my/ppjj/


 bila keputusan pjj usm akan keluar, cara cek keputusan pjj usm, status semakan pjj usm, semak keputusan pjj usm, semakan online, semak keputusan online,


Pada yang berjaya jaa ucapkan TAHNIAH...!! bagi yang tidak berjaya, jangan kecewa dan jangan putus asa. tahun depan cuba apply lagi untuk next intake okey.... mungkin belum ada rezeki anda...  think positive... jangan majuk-majuk yer sayangggg... (^_^)




Sebarang kemusykilan, pertanyaan atau cadangan sila email ke :

27 comments:

  1. assalamualaikum jaa..tahniah pd yg berjaya..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm Kak Mas...

      Baideway tengkiu....

      Delete
  2. lawo ngakkk blog ye lening orrr. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lawo ke cikgu?? Haha. Biaso-biaso sajo laa... tukar kaler background ngn tukar header je pon... (^_^)

      Baideway tengkiu!!

      Delete
  3. Alhamdulillah...sy dpt tawaran tersebut....InshaaAllah akan menghadiri kursus orientasi pd bln ogos nnti...sambug belajar dlm financial mgnt...moga kita akan sama2 berjaya dlm menempuhi alam bekerja sambil belajar ini....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah syukur... saya tumpang hapy gak utk awak.... selamat menjadi student PJJ USM.... see u soon...

      Delete
  4. Salam...
    Alhamdulillah...saya dah dapat tawaran sesi baru ni...
    Ijazah Sarjana Muda Sains Kemasyarakatan (Kepujian) ~ Antropologi-Sosiologi :))
    Thanks bnyk2 untuk tips2....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm... selamat ber-PJJ Najeeb....!!

      Delete
  5. Hai.. salam.. sy bru dapat surat tawaran harini. Dapat desasiswa bakti permai. Ada sama gan sy x? Boleh berkenalan. Nk cri geng la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. semoga dapat bertemu geng yg sehati sejiwa dear... (^_^)

      Delete
  6. salam. saya dpt. sains biologi. sapa yang amek course yang sama? jom jadi geng. desasiswa indah kembara 11 ogos

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah...
      semoga bertemu geng yg baik...
      selamat ber-orientasi 11 ogos ini...

      Delete
  7. Eyka Tyka amik course ape..sya course Sains Kemasyarakatan (SosiologiAntropologi)desasiswa sya Fajar Harapan

    Aisyah Adnan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sy amek course pengurusan(kewangan).. pusat wilayah alor setar..

      Delete
  8. Yaya dpt smbng utk kos pngurusan organisasi..tp im alone...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam,
      Alhamdulillah sy pun dpt pengurusan organisasi. .
      Join page FB jom. boleh bincang intake Ogos 2014 nie ;)
      Nurul Ndnb
      syukran. .

      Delete
    2. Harap u boleh tinggalkan link FB Page itu disini untuk student batch 2014/2015 lain join beramai-ramai.

      Delete
  9. sy pn dpt kos pngurusan orgnsasi..hstel fajar harapan..jmpa ogos nanti..

    ReplyDelete
  10. Kira wajib ke pergi orentasi tu? Cian saya duduk jauh ni x pasal2 naik flight dr sabah -kl - penang...sob sob...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Orientasi di-WAJIB-kan untuk setiap pelajar.
      Kecuali jika ada hal kecemasan, bersalin, eksiden, etc.
      (Kena inform pihak PPPJJ USM dahulu)

      Delete
  11. Hye. Saya akan hadir orientasi pada 9-13.8.2015 ni utk course pengurusan (organisasi). daftar di desasiswa fajar harapan. ade geng x? hihi. blh email erin_nursyuhada@yahoo.com .. Thanks :)

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...