kelab blogger ben ashaari, KBBA,

15 May 2014

Senarai Pusat Wilayah Pengajian Jarak Jauh USM



Pusat Wilayah PJJ USM merupakan tempat di mana aktiviti Pengajaran dan Pembelajaran (P&P) berlangsung di sepanjang sidang akademik. Pihak Universiti Sains Malaysia telah menubuhkan sebanyak 12 buah pusat wilayah untuk Program Pengajian Pendidikan Jarak Jauh (PPPJJ) bagi program Ijazah Sarjana Muda . Senarai pusat wilayah adalah seperti di bawah :




Bagi yang ingin tahu bagaimana suasana pembelajaran atau kelas kuliah PJJ USM korang boleh tengok entry yang aku pernah buat kat sini : Kelas Kuliah di Pusat Wilayah. pada yang berminat nak belajar PJJ korang jangan terkejut tengok kelas kuliahnya macam gitu yer... hihihi...

Iya, kuliah pjj usm ni takde lecturer live di depan korang, takleh nak sentuh, takleh nak cuit, takleh nak ajak mengopi segala... sebabnya kuliah PJJ USM hanya di hidangkan Sidang Video jer... ala-ala 3G.. ala-ala Tonton Video gitu... ekekeke...



 p/s : Nak tahu lebih lanjut pasal PJJ USM??  KLIK SINI



Sebarang kemusykilan, pertanyaan atau cadangan sila email ke :

12 comments:

  1. Replies
    1. ley tahu x kelayakan kite utk mohon kos ape yang layak dengan kite

      Delete
  2. jaakechik anatara student USM ka? info yang baik khas bagi yang ingin menyambung pengajian ke peringkat lebih tinggi.

    done follow sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya saya student tahun dua PJJ USM....

      Tengkiu follow blog saya!!

      Saya akan menyusul nanti...

      Delete
  3. melaka dekat dgn skolah tinggi .ala dekat je tuu ehehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom la buat Degree dengan PJJ USM.... syok tau... tempoh pengajian singkat.. yuran pun murahhh...

      Delete
  4. Replies
    1. Canggih teknologi utk PJJ sekarang ni kan.... hehehe....

      Delete
  5. alaa..kat n9 x de ke pusat wilayahnye

    ReplyDelete
  6. kat n9 xde ke pusat wilayah nye..?

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...