kelab blogger ben ashaari, KBBA,

12 May 2014

#Throwback : Fikri Zaman 7-8 Bulan


Assalamulaikum


Hari ni jaa nak share gegambar lama fikri... semua gambar yang jaa tunjuk ni masa fikri berumur lingkungan 7-8 bulan... bila berlama-lama depan PC, tergodek folder gambar-gambar lama... terasa rindu pulak ngan zaman fikri baby dulu.... hehehe...

Masa dia kecik, kita sibuk nak tengok bila dia nak besar...? sibuk nak tengok bila dia akan berjalan...? sekarang dah boleh berjalan dan dah boleh bercakap... kita rindukan saat dia kecik pulak... hahaha... lumrah ler tu kan...




Ni masa kitorang gi makan di satu restoran dekat Kedai Gunong... dan jaa penah blogkan dulu rasanya.... tapi lupa ler pulak apa tajuk entry yang jaa letak.... tak tahu nak cari kat mana entry asal.... masa ni fikri happy  betul.. tak tahu kenapa... maybe seronok duk main-main ngan botol susu dia sendiri agaknya.... hihi..




Hok ni masa kitorang gi makan di Restoran Terapung Pantai Sri Tujuh pada MEI 2012. saja bawak fikri mai sini untuk tengok air dari jarak dekat... sini best sebab restoran ni duk atas air... boleh makan sambil hirup angin segar... jaa ada blogkan entry tu KAT SINI..


 
 

 


Ini pulak masa kitorang kat KFC Kubang Kerian... dan ni adalah  pestaim jaa letak fikri duduk di baby chair sendirian... tapi kat belakang jaa tetap sendal dengan handbag jaa untuk bagi dia selesa sedikit... jaa ada blogkan pasal ni dulu KAT SINI..

Seriyes rindu betul ngan zaman yang dah berlalu ni... senyum sensorang bila tengok pic ni semula.. cepat sungguh masa berlalu.... sekarang dah 2 tahun 7 bulan dia... next year insyaALLAH kitorang akan hantar dia ke Taska nanti... sekarang duk surveyyyy harga dulu... (^_^)

 

Jom Follow Facebook Jaakechik. KLIK button dibawah :

20 comments:

  1. alahai lain betoi muka budak tecik ni tau

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dulu montel...cute... sekarang dah tak montel... makin gelap pun ye gak.. sbb banyak main tgh panas.. heee....

      Delete
  2. salam
    selamat pagi isnin
    singgah kejap minggu nie anum bz sangat2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm... terima kasih anum coz singgah ke blog jaa...

      Delete
  3. comey nyer kecik2 da pandai pegang botol susu sendiri... ceria jer dia...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Umur 4 bulan dah start pandai pegang botol sendiri dah dia... tp kena sendal sikit ngn bantal ler... hehe...

      Delete
  4. comey2..done follow sponsor Mini Giveaway by Cik Hawa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih coz follow blog jaa..

      Delete
  5. suka tengok gmbr dia gigit botol, comey! huhu

    ReplyDelete
  6. test test. dh bertahun tak buh komen kat sini. hehehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat kembali blogging cikgu jaa...!!

      Delete
  7. Alololo..comelnya kak jaa baby kak jaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mekasih nad.. kalo fikri baca esok-esok ni tentu kembang semangkuk idung dia nanti... ekeke....

      Delete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...