kelab blogger ben ashaari, KBBA,

08 May 2014

Update 1 Entry 1 Hari





Jaa kini sedang mendisiplinkan diri untuk update 1 entry 1 hari. taip di waktu malam atau pagi hari dan jaa akan set auto-publish sekitar 8-10 pagi. namun ada gak hari yang takde entry! itu tandanya jaa tak sempat ngadap komputer lahh tu... samada balik kampung atau keluar gi memana dan balik lewat malam.

Palinggg malas pun 5 entry seminggu wajib ada. jaa takde kesempatan untuk update 3-4 entry sehari. cukup la konsisten dengan 1 entry. tulis blog ni perlukan mood, perlukan idea untuk menulis dengan baik. bukan senang nak cipta sebuah entry bagi jaa yang busy dengan kerja, anak dan family ni. ~ada jer alasan..ekeke!

Awal bulan jun nanti, entah ler blog ini mampu update 1 entry 1 hari atau tidak. sebabnya, awal jun nanti jaa ada Final Exam PJJ USM. ini exam untuk tahun dua punya. ketaq lutut hoiii mengenangkan tarikh exam yang dah dekat. tahu sangat masa dah tinggal secoet. tapi buku takkkkk jugak belek... apa nak jadi nie??


Oklah, tak tahu nak membebel apa lagi...stop kat sini dulu naa...


Jom Follow Facebook Jaakechik. KLIK button dibawah :

12 comments:

  1. cik nor xikut pon..kadang2 xde entry langsung..hihik

    ReplyDelete
  2. hahaha df tak boleh buat mcm tu rasanyaa haha

    ReplyDelete
  3. gd luck...buat yang terbaik

    ReplyDelete
  4. gudluck exam jaa..jaa sama la kite bila ade komitmen mmg xleh nk update smpai 3 4 entri shari huhuu..ssh tau..shida sama je cam jaa beza sbb xkawen lg..dah kawen xtau la bz cmne lak huhuu :)

    ReplyDelete
  5. goodluck dear for your xm...

    ReplyDelete
  6. salam jaa..kite dh lame menyepi..baru nak start blogging balik... huhu goodluck for ur exam k..!

    ReplyDelete
  7. cekalnya jaa ek..cikeyra ni pnykit malas menghupdate makin menjadi2..hahaha

    ReplyDelete
  8. Okla kak jaa..1 hari 1 entry drp takde langsung

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...