kelab blogger ben ashaari, KBBA,

02 June 2014

Baju Kurung Raya Online 2014



Baju Kurung Raya Online 2014 |  Anda mencari-cari blog atau fanpages yang menjual Baju Kurung Online yang boleh dipercayai...?? dan menawarkan baju-baju yang cantikkkk...?? ini, jaa nak share ngan korang satu  fanpages yang menjual baju Kurung Lycra yang sangat gojessssss!! iaitu Fanpages  : Cathyliciouss


baju kurung 2014, baju raya 2014, baju raya online, BAJU KURUNG MODEN 2014, baju kurung 2014, blog jual baju online,

baju kurung 2014, baju raya 2014, baju raya online, BAJU KURUNG MODEN 2014, baju kurung 2014, blog jual baju online,


Harga Baju Kurung Raya Material Lycra ini hanyalah RM50.00 sahaja....!! sangat murah dan sangat cantik... didatangkan dengan pelbagai warna yang gojess... Pembelian dua set ke atas, akan mendapat Free Special Gift... Jangan lupa beritahu anda adalah Pembaca Blog Jaakechik untuk mendapatkan promosi istimewa ini ya...


baju kurung 2014, baju raya 2014, baju raya online, BAJU KURUNG MODEN 2014, baju kurung 2014, blog jual baju online,

baju kurung 2014, baju raya 2014, baju raya online, BAJU KURUNG MODEN 2014, baju kurung 2014, blog jual baju online,


Satu design ada satu set sahaja. siapa cepat dia dapat. stok baru akan masuk setiap minggu... iaitu pada setiap AHAD... ayuh, jangan lepaskan peluang anda...!! dapatkan segera Baju Kurung Moden Material Lycra ini sebelum promosi murah ini berakhir...


baju kurung 2014, baju raya 2014, baju raya online, BAJU KURUNG MODEN 2014, baju kurung 2014, blog jual baju online,

baju kurung 2014, baju raya 2014, baju raya online, BAJU KURUNG MODEN 2014, baju kurung 2014, blog jual baju online,


MATERIAL : 
BAJU - Stretchable Soft Lycra
SKIRT - Lycra

FREE SIZE : Fit S to L


  1 HELAI = RM50.00 Sahaja!!



 
FOR ORDER :  
Whatsapp : 013-4982050 (Cik Ika Hakita)

Email : tara_leox@yahoo.com
Instagram : @cathyliciouss  / 
WeChat : ikabutterfly_143
Fanpages FB : https://www.facebook.com/cathyliciouss








6 comments:

  1. Pernah beli satu..tp xleh pki sbb kainnya ikut bentuk badan sgt..en.hubby tak kasi pki...haha...last2 bg kt adik ipar...sbb size badan dia mcm bdk sekolah..haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Laaaa . Yeka tak muat ? Memang kain dia fit . Ikut body size jugak . Ada akak akak umo 43 pakai muat jaa . Heee . Sorry to hear that :)

      Delete
  2. wah cantik2nya baju kurung ni. kurung moden ada tak?

    http://goo.gl/bhBkUY

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...