kelab blogger ben ashaari, KBBA,

14 June 2014

CPUV ke-10 2014 : U Mobile Prepaid Free Meal





CPUV ke-10 2014 : U Mobile Prepaid Free Meal dari Nuffnang. terima kasih Nuffnang. even tuan blog busy kedaung, masih ada CPUV yang sudi bertenggek disini. i loike!! tengkiu U Mobile... tengkiu gak pada yang sudi beriklan di blog www.jaakechik.com. tuuuu, yang kat bawah header blog aku tu haaa... ada Iklan Jubah Abaya, ada Iklan Asia Silver.... di side bar ada Iklan Shaklee... jangan lupa klik yer...




Dan hari ni, adalah hari pertama aku masuk office setelah 13 hari fokus untuk exam (CTR). jaa amik CTR 6 hari je pun. lebihan 7 hari yang lain tu jaa apply cuti tahunan. banyak hari gak rest masuk office. rest dari masuk office jer, study tetap kena study... rasa macam nak bengong jammed dah hotak aku ni... weee!!




Baideway, esok is my Last Paper untuk Exam PJJ USM Tahun Dua. esok exam Inggeris. soalan objektif ABC. manyakkkkk hepy maaa...  exam inggeris aku tak perlu belek buku.. tak perlu hafal nota... masuk dewan bawak Machine Gun jer... tetembak memana jawapan yang aku berkenan... pastu hitamkan kertas OMR... kih kih kih... takkan aku nak hafal kamus lak kan? (^_^)



Jom Follow Facebook Jaakechik. KLIK button dibawah :

7 comments:

  1. pejam celik pejam celik dah tahun 2 ye PJJ jaa :)

    ReplyDelete
  2. Tahniah, rezeki dari Nuffnang dan uMobile. Alhamdulillah saya pun dapat

    ReplyDelete
  3. akak pun dapat jugak.....tahniah yea...

    ReplyDelete
  4. tahniah dear..
    husband lya pakai plan u mobile

    ReplyDelete
  5. Assalammualaikum,..

    tahniah dapat cpuv u mobile nie k. Mselim3 baru aje dapat cpuv nie... hehe

    mselim3

    ReplyDelete
  6. tahniah jaa.
    selamat berpuasa pda 18 ramadan

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...