kelab blogger ben ashaari, KBBA,

04 June 2014

Exam Paper Pertama JKA216 - Tahun Dua



Final Exam PJJ USM (Tahun Dua) aku dah bermula hari ini... first paper hari ini ialah untuk Subjek JKA216... segalanya ESEI woooo.... penat aku study sehari dua ni... harap aku boleh jawab ngan baik... semoga apa yang aku baca tu akan keluar dalam exam petang nanti... 


 


Study With Mee Maggi  (^__^)




Ini contoh soalan tahun-tahun dulu. aku duk pulun baca yang ni jer. coz lecturer bagi tips suruh baca topik2 kat atas ni. makanya, berhempas pulas aku duk hafal nota. aku ni jenis payah paham. kena hafal, baru ingat. kalau dok bacaaaa je dalam hati, cannot go ler. FYI, aku punya exam start jam 2.15pm hari ni. dewan kuliah aku seperti biasa lah, macam tahun lepas gak di Dewan Nurani USM Kubang Kerian.




"Ya Allah Ya Tuhanku, Kau permudahkanlah segala urusan Norhariza Abdullah dalam menjawab setiap soalan di dalam exam beliau nanti. semoga dia diberi ketenangan. semoga dia mampu menjawab setiap soalan exam itu dengan baik, tepat dan cemerlang... Amin ya rabbal alamin..."

10 comments:

  1. boleh tahan susah jgk, bnyk fakta ni nk kene ingt

    ReplyDelete
  2. salam kak jaa, usm guna bahasa melayu eh utk semua subjek masa pembelajaran?

    ReplyDelete
  3. good luck, sis. do your best. :)

    ReplyDelete
  4. gud luck jaa... megi n nescafe mmg teman baik di kala exam..=)

    ReplyDelete
  5. maggie je teman.
    in shaa Allah u can do it..

    ReplyDelete
  6. hahah...maggie tu tak tahan tgk tuhh..

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...