kelab blogger ben ashaari, KBBA,

20 June 2014

PJJ USM Tahun Dua - Tinggal Kenangan



PJJ USM Untuk Musim Tahun Dua kini tinggal kenangan. aku dah merdekaaaaaaa untuk tahun dua ni. final exam dah habis Ahad lepas (15/06/2014). syukur alhamdulillah, segalanya berjalan lancar. semoga aku mendapat result yang baik. terima kasih gak pada semua yang mendoakan aku....!



discussion untuk siapkan assignment semasa intensif


kuliah di Dewan Tunku Syed Putra (DTSP), Kampus Induk


Berkumpul di luar dewan utk Peperiksaan Berterusan (PB)


suasana dlm dewan Peperiksaan Berterusan (PB) semasa intensif


Kuliah / SidangVideo di Pusat Wilayah


Dewan Final Exam di Pusat Wilayah Kota Bharu


Study with my officemate (Suriana)


Study again with Suriana...penuh jajan....heee...!


Semoga berjaya mendapat segulung ijazah ye JAAKECHIK...!!


Brekfes di Cafe Nurani sebelum final exam


Hati Nervousssssss.... tapi bab makan tetap lajuuuu...ekeke...


Geng PJJ USM di Pusat Wilayah Kota Bharu


Batch 2012/2013 Sains Kemasyaratan (Antropologi-Sosiologi)


Galak sakan setelah exam tamatttt...yeay merdeka...!!!


1 batch....1 jabatan....1 negeri.... 1 group assignment...!!!


Semoga segalanya berbaloi.... semoga aku berjaya mendapatkan segulung ijazah dengan pointer yang molek... terima kasih my en.suami coz support isterimu ini... terima kasih gak buat Ana coz selalu bekerjasama untuk siapkan tugasan kita.... 

Aku sebenarnya tak tahu nak happy ke nak sedih ni. dalam hati Allah saja yang tahu. tak sangka, rezeki aku lebih murah after kawin, dapat keje selepas setahun kawin, dapat sambung belajar pun selepas kawin and selepas ada anak, ternyata Allah sedang merancang sesuatu yang baik untuk aku... 

Sesungguhnya rezeki itu rahsia Allah!! ~touching!!

Dalam kita merancang, Allah pun merancang untuk perjalanan hidup kita. tup tup dah tamat 2 tahun pengajian aku. ada dua tahun je lagi. walawehhh, macam tak percaya pun hadooo.... bulan 8 ni dah bergelar Student PJJ USM Tahun Tiga koooo....!!!

Semoga Allah permudahkan urusan aku untuk tamatkan pengajian yang berbaki 2 tahun ni dengan baik tanpa extend, tanpa repeat paper and so on. semoga diberikan kesihatan yang baik gak. Allahurabbi.... Terima kasih Allah... Terima kasih Allah...!!!


3 comments:

  1. bestnya dah habis
    anum tgk 1 paper lagi

    ReplyDelete
  2. tacim plop..sob3..

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah. sekejap je kn msa berlalu.
    good luck jaa:)

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...