kelab blogger ben ashaari, KBBA,

01 July 2014

Buffet Ramadhan Casa Ombak



Buffet Ramadhan Casa Ombak - Bulan Ramadhan selain bulan ibadah, bagi aku Bulan Ramadhan juga bulan yang penuh dengan makanan yang sedap-sedap...!! Lauk sedap... kuih sedap.... Air pun sedap-sedap... Aku, seminggu nak puasa aku dah buat list nak masak apa, nak makan apa... Hari-hari duk pikir menu berbuka jer.... (^_^)

Bulan Ramadhan ni juga seronok sekiranya dapat berbuka bersama keluarga. Lagi seronok berganda kalau dapat berbuka di tempat yang esklusif contohnya, booking buffet ramadhan di Hotel atau Restoran Esklusif. Dapat pergi sekali dalam sebulan pun dah okey. Reward untuk diri sendiri. Reward untuk family jugak! 

Bagi penduduk sekitar Kuala Lumpur, kalau ada sesapa yang merancang untuk berbuka puasa di tempat yang esklusif, yang berkonsep Garden dan hidangan Style Buffet Stall dengan pelbagai menu-menu yang menarik, jangan lupa untuk membuat tempahan Buffet Ramadhan Casa Ramadhan ye....!!


Buffet Ramadhan Casa Ombak, buffet casa ombak, Buffet ramadhan, casa ombak, contest, harga buffet ramadhan casa ombak, lokasi casa ombak,


Promosi Buffet Ramadhan Casa Ombak - Sepanjang Ramadhan ini, Ombak Creative menawarkan Promosi Buffet Ramadhan dengan harga yang berpatutan dan ianya terbuka untuk sesiapa sahaja. Harga Buffet Ramadhan Casa Ombak ialah, RM55.00 untuk dewasa dan RM27.00 untuk kanak-kanak berumur 5-12 tahun. sesapa yang berminat untuk berbuka puasa di sini, aku suggest-kan korang booking awal, sebab takut full-house!!


Buffet Ramadhan Casa Ombak

Buffet Ramadhan Casa Ombak

Buffet Ramadhan Casa Ombak

Buffet Ramadhan Casa Ombak

 

Buffet Ramadhan Casa Ombak


INFO :  Ombak Creative merupakan syarikat event di bawah pengurusan Casa Ombak Sdn. Bhd. Ombak Creative sangat berpengalaman dalam menguruskan catering, majlis perkahwinan, majlis korporat dan persendirian. Casa Ombak ni bertempat di Jalan Damai KL. Mereka sangat berpengalaman dalam mengendalikan pelbagai events, mengikut kehendak customer. Antara contoh events yang di kendalikan Casa Ombak ialah seperti anjuran Majlis Dinner, Birthday Party, Majlis Perkahwinan, Majlis Pertunangan dan lain-lain lagi...!!


buffet casa ombak, Buffet ramadhan, Buffet Ramadhan Casa Ombak, casa ombak, contest, harga buffet ramadhan casa ombak, lokasi casa ombak,

  Apa Hebatnya Buffet Ramadhan Casa Ombak?


  • Pertama, aku suggest korang tempat ini, sebabnya Casa Ombak adalah milik keluarga Blogger Akma Omar! highly recommended orang putih kata. banyak review mengenai Casa Ombak ni.. Korang boleh jer google...!! 
  • Kedua, Harga yang ditawarkan sangat berpatutan. RM55.00 untuk dewasa. RM27.00 untuk kanak-kanak yang berumur 5 - 12 tahun. 
  • Ketiga, Casa Ombak menyediakan makanan yang sedap-sedap dalam suasana yang best dan kondusif yang berkonsep Garden dan Style Buffet Stall.  
  • Bilik solat pun disediakan! So, boleh melepak makan lama-lama sikit. lepas solat magrib korang boleh sambung makan, makan dan makan lagi...

Untuk Membuat Tempahan, Sila Hubungi :



                                        Call/Whatsapp : Akma Omar 013 2680001
                                        Tel : 03 21818750
                                        Call/Whatsapp : 013 624 1417
                                        Call/Whatsapp : 012 662 1062
                                        Facebook page : Ombak Creative
                                        Website: www.OmbakCreatives.com
                                      

Buffet Ramadhan Casa Ombak, buffet casa ombak, Buffet ramadhan, casa ombak, contest, harga buffet ramadhan casa ombak, lokasi casa ombak,



all picture credited to : www.OmbakCreatives.com



24 comments:

  1. wah...best ni...harga pun kira berpatutan jugak la...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buffet Ramadhan Casa Ombak memang terbaikkkk....!!!

      Delete
  2. Jaa....Selamat menyambut Ramadhan yea...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih... (^_^)
      Selamat berpuasa juga buat En.Abil sekeluarga...

      Delete
  3. Assalam Terima kasih kerana sudi menyertai contest saya ini, semoga berjaya ya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm... sama-sama...
      first time saya join contest macam ni...
      harap bertuah....!!!! (^_^)

      Delete
  4. salam ramadan al mubarak dari AUC
    moga ramadan tahun lebih elok dari tahun sebelumnya...


    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Ramadhan gak dari jaa sekeluarga...
      Semoga kita semua berlumba gemukkan pahala...
      InsyaAllah.... (^_^)

      Delete
  5. Apapun selamat berjaya dalam kontest SEO ini.

    Selamat berpuasa
    Buffet Ramadhan Casa Ombak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat berpuasa HH...

      semoga ada di antara kita yg bertuah..

      Amin...

      Delete
  6. Memang best kalau sesekali dapat berbuka di luarkan? Salam Ramadhan dan semoga berjaya dlm contest ini

    ReplyDelete
  7. Assalamualsikum ... Salam Ramadhan buat anda tahun ini. Semoga mwndpt keberkstan di bulan yg mulia ini. Semoga berjaya ...

    ReplyDelete
  8. Salam Ramadhan dan semoga berjaya.

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. selamat berpuasa gak dari saya... (^_^)

      Delete
  10. Salam Ramadhan..
    Nanti jemput join GA saya ye :)
    http://ummudd80.blogspot.com/2014/07/ihya-ramadhan-giveaway-by-ummudd80.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Ramdhan...
      InsyaAllah nanti saya menyusul yer...

      Buffet Ramadhan Casa Ombak

      Delete
  11. Bagus lah ada bilik solat..makan, makan juga..tuntutan wajib perlu lah ditunaikan..

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...