kelab blogger ben ashaari, KBBA,

15 July 2014

Pakej Berbuka Puasa di Din Rio Corner



din rio, din rio corner, lokasi kedai din rio, restoran din rio, belut goreng berlado, ayam goreng berlado, tempat makan best di kelantan,


Pada orang-orang kelantan yang berada di sekitar Kota Bharu, nih aku nak share dengan korang OFFER baik punya. Pakej Berbuka Puasa di Din Rio Corner Jalan Pengkalan Chepa (berdekatan Maahad Muhammadi Lelaki) harga memang terrrrrbaikkkkkk... hanya RM39.90 untuk 4 orang...!!!

Pakej tu siap dihidangkan bersama Nasi Putih dan 5 dishes iaitu Ikan Siakap, Tomyam Campur, Ayam Goreng Kunyit, Kangkung Goreng Belacan dan Telor Dadar. memang A aarr menu dia, complete...!!!


 din rio, din rio corner, lokasi kedai din rio, restoran din rio, belut goreng berlado, ayam goreng berlado, tempat makan best di kelantan,


Aku cadangkan korang kedai ni, pertama ialah sebab ni adalah kedai abang kandung aku. kedua, sebab murah. ketiga sebab sedapppppp...!!! seriyes, tak tipu. tomyam dia sedap. maggi tomyam belut dia pun sedap. belut goreng berladooo dia pun sodappp!!!

"Kalu Tok Cayo, Gi Lah Try Sendiri...!!!" Nok gi situ, cuba mention owner dia yang korang ni pembaca blog jaakechik. mana tahu dapat AIR FREE segelas... ekeke...!!!






Gegambar kat atas ni adalah masa hari ke berapa puasa tah.. dah lupa tarikh sebenar... haha.. kami sekeluarga di-invited oleh abang aku untuk berbuka puasa di kedai dia... menu malam tu memang besttt..... Tomyam Gear Box.... fuhhh.... mabelessss....!!!

Pedas-pedas, masam-masam, panas meletop-letop mulut... sedap duk hirup kuah hoii... kena lak part tulang bebesor tuh, syurga laaaa bagi sesapa yang suka hirup lemak sum-sum tuu... srupppp-sruppppp ngan straw panjang.... sodappp!!!


din rio, din rio corner, lokasi kedai din rio, restoran din rio, belut goreng berlado, ayam goreng berlado, tempat makan best di kelantan,


Sekali lagi, aku nak ingatkan... kalau nak gi makan di Din Rio Corner ni, jangan lupa request Menu Belut atau Ayam Goreng Berlado yer... menu paling tersohor di kedai ini selain Tomyam Kaw.... aku yang duk tulis entry ni pun boleh menjejehhh ailio bila tengok gegambar ni semua... hehehee....



Nama Kedai : Din Rio Corner
No. Telefon : 017-6775712 (Din Rio)
Alamat : Berdekatan Sekolah Maahad Muhammadi (L)


10 comments:

  1. Assalamualaikum kak jaa, fuyohhh bapok murah gila weh.. terliur ahh tengok gambar2 ni. hihiiiii singgah menabung zalora sini~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm... selamat terliur ye sheila... ekeke...

      Delete
  2. Takkan klu mention nama awk dpt air free segelas je jaa??? up la sket offer tue..tmbh2 utk member2 usm...result amacam???

    ReplyDelete
    Replies
    1. utk kengkawan usm, korang pergi jer dulu, baru tahu dapat offer apa nanti... hehehe... result exam alhamdulillah, semua lulus... syukur... (^_^)

      Delete
  3. wahhh..murahnya kak.. tp knapa area sana?? T_T

    ReplyDelete
  4. Ramadhan kali ni ada pakej ni lagi ke

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...