kelab blogger ben ashaari, KBBA,

12 July 2014

Salam Ramadhan 2014 / 1435H


salam ramadhan 2014/1435H


Alhamdulillah, hari ni masuk hari ke-14 Ramadan. masih belum terlambat rasanya untuk aku ucapkan Selamat Berpuasa untuk seluruh umat islam. busy sungguh ler aku di bulan puasa tahun ini. blog aku hanya ada satu entry sejak bulan puasa. 

Entry kelaut. mood kelaut. 24 jam sehari yang ada bagaikan tak cukup untuk aku. dah tak mampu untuk Update 1 Entry 1 Hari sepertimana sebelum ni. ikutkan hati, banyak perkara yang aku nak share di blog. termasuk resepi!

Tiap kali masak, aku alwez snap gambar untuk kongsi kat sini, tapi belum ada masa nak upload dan draftkan entry. masa untuk blogging dah tak seperti dulu. terkejar-kejar antara keje pejabat, kerja rumah dan bisnes di Bulan Ramadan. bisnes apa? oh, itu next entry aii tell you naa... (^_^)

Apapun aku bersyukur, readers masih berkunjung ke blog aku. trafik 1000UV++ ke atas setiap hari. ramai yang mencari Resepi Roti Jala dan Puding Gula Hangus. alhamdulillah, tak sia-sia apa yang aku share di blog ni. semoga sedikit ilmu yang di kongsi dapat memberi manfaat pada pembaca. 

Sama juga perkongsian cerita mengenai PJJ-USM, tak putus-putus juga jaa dapat email dan inbox dari readers untuk minta tips ke Kursus Orientasi PJJ USM pada Ogos 2014 ini. semoga korang dapat khatam segala tips dan segala pencerahan yang aku pernah kongsikan sebelum ni KAT SINI.  

Apapun, selamat berpuasa buat semua.... seriyes aku sangatttt rindukan blog aku ni.. rindu nak menaip kat sini... ini pun aku dapat curi-curi masa sebentar di office untuk update blog... just to say, Salam Ramadan Al-Mubarak 1435H... selamat berpuasa semua...!!!




10 comments:

  1. terbaik ler uv blog,
    shark yg update sokmo pn x dpt bnyak tue.
    selamat berpuasa jugak buat jaakechik dan keluarga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. UV tu datang dari entry-entry resepi yang dah lama... selamat berpuasa jugak...

      Delete
  2. byk jugak uv tu Jaa..kita punya separuh pong tak penah sampai..ekekeekk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. UV tu datang dari entry-entry resepi yang dah lama.

      Delete
  3. selamat berpuasa utk akak. :)

    ReplyDelete
  4. tak update pon uv maintain tak pe kak..:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. datang dari entry-entry lama.... entry resepi...

      Delete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...