kelab blogger ben ashaari, KBBA,

15 August 2014

KFC - Citer Before Ramadan






Ini kisah 2-3 hari sebelum Ramadhan. ekceli, aku ada banyak gegambar dalam draft. gambar dah lama upload sejak dalam bulan posa lagi. tapi itu lah masa sangat mencemburui aku untuk karang entry on time. asyik delay delayy delayyy, sudahnya terperuk dalam draft. especially menu-menu sepanjang puasa. kemain hari-hari snap menu berbuka, menu homemade, tapi non hado pun update. sudahnya burn gitu je gegambar tuh. kah3





Tapi untuk gambar ni tetiba rasa rajin pulak nak publish. biarpun citernya udah basi! hehehe. masa ni, kami adik-beradik di sponsor sepenuhnya oleh abang aku Din Rio untuk mengenyangkan perut di Kehepsi. syurganyaaaa lahai bila ada yang sudi payungkan. sume dia ajak! al-kisahnya ini adalah sempena kegembiraan abang aku di atas Majlis Pertunangan dia yang berlangsung pada hari tersebut. tunang sebelah petang, sebelah malam rai ngan adik-beradik pulak. eh, gambar majlis tunang dia pun aku tak publish lagi kan? adeh, sorry naaa Din Rio...!!






Seronok gathering ramai-ramai macam ni. penuh satu sudut tu kami kongker meja. riuh tak dengar suara orang lain. bhahaha. aku ngan kakak aku lak tukang order, penuh meja laaaa. buleh ratah ayam bebanyok kali. siap boleh tapau lagi. amboii melampau gila. total bil is almost 300. hewhewhew. terima kasih Din Rio kerana belanja kita semua. kau memang the best brother in the world lah. sporting sungguh ngn siblings! aku nak like sejuta kali...!!




Thanks and Regards,
Jaakechik.



4 comments:

  1. Assalamualaikum kak jaa, wahh bestnya bila ada sibling open table. hehhee masa puasa ritu dapat gak merasa along sheila open table. semua dihangkutnya. yang bestnya masa tu baru lepas habis pantang. First time Adam kuar malam. hahahhaa

    ReplyDelete
  2. waahh... seronoknyer berkumpul ramai-ramai cam tu

    ReplyDelete
  3. wahh..surga owang belanja kan hihi..meriah aiih!!

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...