kelab blogger ben ashaari, KBBA,

19 August 2014

Melepak di Taman Mini Tumpat





Empat lima hari lepas, kami 3 beranak ke Taman Mini di Tumpat. pestaim bawak fikri mai sini. sebab kat sini kecik sangat tempatnya pung. tak puas untuk budak-budak main. tapi disebabkan dah lama tak bawak fikri ke taman permainan, kami pergi jugak ler... lebih kurang 25 minit dari rumah kami kot....




Seronok tengok fikri happy. siap ngan baju Superman lagi. pemberian mak sedara fikri beberapa bulan lepas. baju dah makin mengecik pung. tapi alwez nak pakai jugak. minat benar dia ngan baju bersayap tuu.... kita nak pakaikan seluar jeans pun tak mahu...




Fikri dan abah




fikri and abah againnn....




asyik fikri ngan abah jer... mama pun nak jugakkkk....!!!




posing 2 beranak begini kekonon nak tiru gambar header blog (T_T)




Ini fikri yang tukang snap ni....shantek....




Ini pun fikri yang snap.... lagi shantekkk!!!




makin syok laa makpak bergambar selepas ni... tengkiu dik!!




Superman sedang fire Cameraman....kihkihkih....




suami tuan blog (^_^)




Takde apa yang menarik pun hari ni. just nak tepek gambar kami 3 beranak jer. blogkan for kenangan di hari tua. esok-esok bila fikri dah besar, boleh aku view balik gambar masa dia kecik. bila dia dah kawin besok, dah ada anak, boleh aku tunjuk kat anak dia entry-entry yang ada ni. wah wah jauhnya aku verangannnnnn... ~over sangat tuuu!!!! bhahahaa.



Thanks and Regards,
Jaakechik.


4 comments:

  1. slim melim la jaa kan..kikikiki...spend time ngan family..mmg best

    ReplyDelete
  2. comey jer dua beranak tu posing atas bangku... mmg model abes....

    ReplyDelete
  3. wah bukan main lagi si kecik ni melepak... dan bergambar yer...

    ReplyDelete
  4. fikri dah jd cameramen plak..dah besar dah dia hihi

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...