kelab blogger ben ashaari, KBBA,

04 September 2014

Bila Mood Kelaut - APTB



mood kelaut


Bila mood kelauttt... Apa Pon Tak Boleh (APTB)...!! last update blog, 27 ogos. hari ni dah 4 September. ko dah kenapa Jaakechik? awat malas bebenor nak tulis blog ni? dulu beriya cakap nak konsisten Update 1 Entry 1 Hari. now, apa dah jadi? 

Ekceli aku pun rindu giler nak membebel kat sini. tapi tu lah, bila dah lama tak menulis, rasa kaku sekejap. hilang idea. nak tulis entry yang ini pun, jenuh pikir ayat! tah berapa kali aku delete delete deleteeee. kejap nak buh assalamualaikum, kejap nak say hai, memang blankkkk gila!

Payahnya mencari mood menulis ni. tak tulis kang, aku risau kot haters rindu! kang kesian pulak dia tertunggu-tunggu nak stalk kisah aku! wahhh bajet retiss pulak. hoho. hari ini, aku memang kering idea ni. sedang memilih gegambar yang shantekk for the next next entry. ada gambar baru ada story. takde gambar, nothing to write-lah!

Okeh, dari takde topik nak di bebelkan, meh aku cite pasal PJJ lah yer. sekarang aku dah masuk tahun 3 dah. wuhu. seronoknya weii. cepat sungguhhhh masa berlaluuu... tak sangka... tak sangka..! next year dah final year dah. sila jelessss...!!!

Setakat hari ini belum ada 1 kuliah pun lagi. Jadual Sidang Video (kuliah) pun tak kuar lagi. tapi esaimen dah ada laa pulak. hadoii, seram jer rasa. bab beri esaimen lajuuuu je lecturer ni. date line 31 Dis 2014. itu baru seketul, dah rasa seram sejuk. pasni, berketul-ketul datang, terus pitam rasanya ni. hahahaha. 

Minggu depan aku kena gi Kursus pulak. dekat Sungai Petani nun. 8 - 11 September 2014. empat hari tuu... berpisah lagik ngan En.Yie dan Fikri. ini kursus under jabatan. not kursus PJJ. nasib baik fikri dah biasa kena tinggal, so takde la rasa risau sangat. harap baik-baik saja. 

Lagiiiii apa aku nak citer eh? alaaaaa stop lah dulu yer. aku nak sambung upload gambar ni. nanti entry-entry lain menyusul ek. stay tune. kalau rasa boring gi lah terjah entry-entry lama aku tuh. klik je link kat bawah yang aku dah senaraikan ni :



2 comments:

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...