kelab blogger ben ashaari, KBBA,

16 September 2014

Kedai Cenderahati Cantik Dan Murah



Kedai Cenderahati Cantik Dan Murah - Anda sedang mencari Hadiah  atau Cenderahati untuk yang tersayang? tapi anda tak tahu nak bagi hadiah apa? meh, jaa nak share satu idea hebat, menarik dan sangat cantik untuk dijadikan hadiah.

Felt Pillow...? pernah dengar tak? bantal yang di hias cantik dengan gambar dan tulisan yang menarik. felt pillow ini 100% buatan tangan (handmade). memang sesuai untuk di jadikan hadiah, boleh dibuat peneman tido, boleh gak dibuat perhiasan!

Okey jom tengok contoh Felt Pillow di bawah ini :


cenderahati murah dan cantik, hadiah cenderahati, hadiah buat kekasih, hadiah hari jadi kekasih, felt pillow, ENTRY BERBAYAR,


Pillow 4-Tepat (rectangle) Price ♡ Kecil 18cm x 30cm : rm28 (+design) Sederhana 28cm x 35cm : rm34 (+design) Besar 38cm x 45cm : rm42 (+design)


cenderahati murah dan cantik, hadiah cenderahati, hadiah buat kekasih, hadiah hari jadi kekasih, felt pillow, ENTRY BERBAYAR,


Wallahhhh.... cantik kann...? boleh letak nama sendiri, nama pasangan, nama anak-anak atau nama kawan-kawan. sesuai untuk semua golongan ni. 100% buatan tangan okey. ko mampu?? thats why nampak cantik dan kemas. yang design i-love-u tuh, seksi betoiii...!!!

Kat mana nak beli Felt Pillow ni? okey, korang boleh order felt pillow ni di AdShi's Craft Creative. korang juga boleh Whatsapp ke 0148166094 (Ekyn). bagitahu je, nak pattern mana, design mana, diorang akan siapkan as soon as possible (ASAP).


Intagram : @adshiscraft
WeChat ID : ekyn_kidal
Whatsapp : 0148166094 (Ekyn)


cenderahati murah dan cantik, hadiah cenderahati, hadiah buat kekasih, hadiah hari jadi kekasih, felt pillow, ENTRY BERBAYAR,


KEYCHAIN price bermula dari RM3 - RM7


cenderahati murah dan cantik, hadiah cenderahati, hadiah buat kekasih, hadiah hari jadi kekasih, felt pillow, ENTRY BERBAYAR,


Car Charm Kalimah : rm10 Bunga : rm18 Kalimah + Bunga : rm20


cenderahati murah dan cantik, hadiah cenderahati, hadiah buat kekasih, hadiah hari jadi kekasih, felt pillow, ENTRY BERBAYAR,


Pillow 4-sama (square) Price ♡ Kecil 20cmx20cm : rm23 (+design) Sederhana 25cmx25cm : rm29 (+design) Besar 30cmx30cm : rm33 (+design) Besar I 35cmx35cm : rm37 (+design) Besar II 40cmx40cm : rm42 (+design)


cenderahati murah dan cantik, hadiah cenderahati, hadiah buat kekasih, hadiah hari jadi kekasih, felt pillow, ENTRY BERBAYAR,


Pillow Love Price ♡ Kecil (20cm) : rm18 (+design) Sederhana (25cm) : rm24 (+design) Besar (35cm) : rm36 (+design)


Bentuk segi empat tepat ada, segi empat sama ada, bentuk love pun ada! pelbagai rekaan menarik untuk customer pilih. asyik bagi bunga, perfume, jam, kasut atau baju je kan, sesekali kita tukar lak ngan Felt Pillow yang cute ni. konfem si dia tido lenaaaaaa sambil peluk bantal comel ni.... hehehe...

So amacam? ada yang berkenan di hati tak? jangan malu, jangan segan, sila Call atau Whatsapp ke : 0148166094 (Ekyn). sekiranya nak buat pembelian, jangan lupa beritahu anda adalah Pembaca Blog Jaakechik untuk mendapatkan Harga Promosi Felt Pillow ini ya. Selamat Membeli...!!! 



Intagram : @adshiscraft
WeChat ID : ekyn_kidal
Whatsapp : 0148166094 (Ekyn)


No comments:

Post a Comment

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...