kelab blogger ben ashaari, KBBA,

25 September 2014

Promosi Murah Hawa Ghazzali CollectionsKorang dah baca entry Hawa Ghazzali Collections yang Jaa post dua hari lepas?? pada yang dah baca terima kasih. yang belum baca gi baca semula. kalau malas nak baca, aku tetap nak suruh baca jugakkkk!! hahaha. Baideway, hari ini Jaa nak share tentang Promosi Murah Hawa Ghazzali Collections khususnya bagi Staff Celcom!! 


abang zen, amar bahrin, Hawa Ghazzali, Hawa Ghazzali Collections, Program 'His Excellency' Bersama Amar Baharin, Promosi Istimewa Hawa

abang zen, amar bahrin, Hawa Ghazzali, Hawa Ghazzali Collections, Program 'His Excellency' Bersama Amar Baharin, Promosi Istimewa HawaIstimewa Untuk Staff Celcom - Pihak Hawa Ghazzali Collections menawarkan promosi hebat untuk Staff Celcom. Ada Staff Celcom kat sini?? sila angkat keyboard please!! hihihi. Baideway untung la korang. boleh dapat harga murahhhh.... jelesss aii hokay... 

Bagaimana Caranya? -  Sila ke Program Celcom yang berlangsung pada 22 - 26 September 2014 (selama 5 hari), yang bertempat di : Kafeteria Tingkat 5, Bangunan Celcom, Jalan Semarak, Kuala Lumpur. Kemudian beli salah satu set perhiasan diatas (Ambassador Set atau Excellency & Majesty Set) dan anda akan berpeluang untuk menikmati majlis High Tea Events Bersama Amar Baharin secara PERCUMA!!Hawa Ghazzali Collections, amar bahrin, abang zen, Hawa Ghazzali, Program 'His Excellency' Bersama Amar Baharin, Promosi Istimewa Hawa Ghazzali Collections,


Ambassador Set
Harga Sebenar : RM429.80
Harga Promosi : RM350
Anda Jimat : RM79.80

Majesty and Excellency Set
Harga Sebenar : RM550.80
Harga Promosi : RM398
Anda Jimat : RM152.80Program : His Excellency bersama Amar Baharin
Yuran Pendaftaran : RM350.00
Tempat : Hawa Ghazzali Collections, 
Bungalow No. 6, Jln Taman U Thant 1, 
55000 Kuala Lumpur.
No.telefon : 03-21414802  /  012-6024785
Tarikh :  11 Oktober 2014
Masa :  3.30 pm - 6.00 pmPada yang bukan Staff Celcom pulak korang jangan sedih, korang juga berpeluang untuk jumpa Amar Baharin yang popular ni. Hanya perlu hadir ke Program His Excellency Bersama Amar Baharin pada 11 Oktober 2014 nanti. 

Sebelum tu, jangan lupa booking dahulu tempat duduk anda, kerana tempat duduk adalah terhad. sape cepat dia dapat...!!! Sambil shopping barangan perhiasan, sambil jumpa artis. So, jangan lepaskan peluang, Hubungi : 03-21414802  /  012-6024785 untuk maklumat lanjut!
Thanks and Regards,
Jaakechik.

1 comment:

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...