kelab blogger ben ashaari, KBBA,

01 October 2014

Happy Besday ke-26 Jaakechik


jaakechik, jaa kechik, blog jaakechik


"Happy birthday to you, Happy birthday to you, 
Happy birthday to Jaakechik, Happy birthday to you...!!!"


Hai awakkkkk, terima kasih bebanyakkkk laaa coz sudi nyanyikan untuk saya....!! bhahaha... aku sendiri yang sengaja tulis, pastu bebuat terima kasih kat korang pulak kenn?? ko ghaser?? haha. annoying gilaa... kih3. 

Today ulang tahun kelahiran aku yang ke-26. apa 26? iya dong! umur aku baru 26. mudaaaa lagi aku ni kan? (~lalala) so, sesapa yang usia 27 keatas tu, sila call me Adik Jaa. wahh wahh suweeet giteww. 

Di usia 26 tahun, apa harapan aku? 

Semoga kehidupan tahun ini lebih baik dari tahun-tahun sebelumnya. semoga rezeki aku lebih murah tahun ini, dikurniakan kesihatan yang baik, berubah perangai yang lebih baik dan pendek kata semuaaa nak yg baik-baik lah! ~Amin Ya Rabbal Alamin.

So far, aku tersangat syukur dah dengan kehidupan skang ni. even kekadang ada rasa macam dunia ini tak adil, nasib badan selalu suwey, tapi bila difikir2 balik, aku dah cukup bertuah berbanding insan lain yang lebih tragis hidupnya berbanding aku. ~speechless!

Anyway, aku nak ucap tengkiu pada semua kengkawan yang wish my birthday hari ni. baik di FB, Whatsapp mahupun di blog. aku terharuuuu sangat weii... rasa nak nanges je tengok henpon. ko tahu kenapa? coz hari ni tak henti-henti notifications masuk. penuhhh timeline aku ngan ucapan besday. huhu. nasib tak hang tepon aku. TQ alls!!



Thanks and Regards,
Jaakechik.

14 comments:

  1. hepi besday dear.... yer, adik Jaa utk akak yg da kertu ni ekekkeeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Kak Lia coz ucap besday for Adik Jaa... hahaha....

      Delete
  2. hahahahaha.....sebaya adik sy rupanya..ingatkan awk tua dri sy..ekeke.. hepi besday

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak mila..... aiii is kekanak riang lagi youuuuu.... ~lalalaaaaa

      Delete
  3. hepi birthday akak, kena panggil akak ler sebab tua setahun, hihihi

    ReplyDelete
  4. Happy birthday.. Semoga moga modal sentiasa murah rezeki

    ReplyDelete
  5. owh..muda lagi ni..hepi besday..:D

    ReplyDelete
  6. happy bday adik jaa..hihi
    moga panjang umo dan murah rezeki

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...