kelab blogger ben ashaari, KBBA,

19 October 2014

Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan


Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan | Produk Shaklee memang produk yang terlajak laris sekarang ni. ada banyak supplement yang Shaklee keluarkan. Set Ibu Mengandung, Set Menyusu, Set Slimming, Set Kesuburan dan pelbagaiiiii lagiii..

Jaa sendiri pon sudah setahun konsume produk shaklee ni. Jaa beli 1 Set Supplement Kecantikan. Ianya gabungan 3 produk iaitu Vitamin B Complex, Vitamin C dan Vitamin E. Berkesan ke? kalau tak berkesan mana mungkin aku telan dia tiap-tiap hari?


Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan, Shaklee Bagus Untuk Kesihatan


Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan. Jom laa konsume Vitamin Shaklee. for sure takkan menyesal punya. nak sihat, nak cantik, kita perlu ikhtiar juga. takleh termenung je. mana boleh tengok orangggg je cantik? kita pon harus cari jalan jugaaaa. kena usaha marr!!


Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan



Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan


Aku Pengguna Setia Vitamin Shaklee

To be honest, kulit muka aku sekarang takde lah shantekk sangat! tapi kira okay la berbanding dulu. duluuuuu muka aku sokmo ada jerawat kecik2. especially di kening dan hidung. pastu, muka aku ni jenis berminyak sebab aku alwez pakai spek.

Tapi, sejak aku konsume Set Kecantikan Shaklee (Vitamin B, C dan E), alhamdulillah ada perubahan pada muka aku. jerawat dah jaranggg naik. makin cerah pon ye gak kot, kalau nak dibandingkan dedulu. 


Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan, Shaklee Bagus Untuk Kesihatan


Ini 3 jenis vitamin yang aku amalkan. jom baca entry-entry lama aku mengenai Shaklee : Entry Beli Vitamin B Complex ShakleeEntry Beli Vitamin C ShakleeEntry Beli Vitamin E Shaklee. 

Vitamin Shaklee memang bagus. kalau mahukan kesan yang lebih cepat, pastikan korang minum air putih banyak-banyakkkkk dan elakkan air yang berkafein!

For your info, Aku Bukan Pengedar Shaklee ya. aku tak jual menda ni. tapi aku nak share ngan korang apa yang aku konsume aje. dah banyakkkkkkk testimoninya. gi la google kalau masih sangsi!


Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan, Shaklee Bagus Untuk Kesihatan


Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan

Shaklee adalah Produk Kesihatan, vitamin dan supplement yang bagus untuk pemakanan semula jadi yang mempunyai rangkaian pengedar jualan terbesar di Malaysia.
Mempunyai pakar-pakar dalam penyelidikan nutrisi yang sentiasa memastikan produk Shaklee Sentiasa Selamat, Sentiasa Bekerja, dan Sentiasa Hijau.
Di Shaklee, mereka percaya alam semulajadi adalah jawapan kepada kehidupan yang lebih panjang, sihat dan produktif.

Yang paling penting, ianya HALAL!!!! 

Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan, Shaklee Bagus Untuk Kesihatan


Berminat Dengan Vitamin Shaklee??? 

Anda boleh dapatkan produk Shaklee dan khidmat nasihat dari pengedar sah Shaklee iaitu: Yati Adam (Perak), Wina Wellness (Pulau Pinang), Elna Omie (Johor Baharu), Bonda Sihat (Sabah), Izzy Adlina (Selangor), Ranau Healthy Vitamins (Sabah), Shana Sharafas (Selangor), VitaminSiCilik (Johor Baharu), Irene Vitamin (Sabah), Sihat Vitamin (Seremban).
Jangan lepaskan peluang untuk mencuba produk Shaklee. Sudah ramai yang menggunakan produk Shaklee dan merasai kesannya.
Anda Bila Lagi?


Thanks and Regards,
Jaakechik.

81 comments:

  1. Replies
    1. cantikkkkkkk vitamin ke? cantik si penulis?? bhahaha. walaupun konfius, kembang semangkuk dah hidung ittew nie...!!

      Bluweekk!!

      Delete
  2. Walaupon mahal ckit, tapi berkesan kan...jaa memang cntik dh pon...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak mahal mana pon, sebab kat dalam tu ada banyak pieces!! tahan 3-6 bulan..

      Delete
  3. saya pengguna dan pengedar shaklee bley wasap : 017-5548464..hahah tumpang iklan naa jaa..lama tak lepak sini..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amboiii sempat lagi menumpang yekk Eyra.. hahah... sila-sila... (^_^)

      Delete
  4. Saya pun pengguna tetap shaklee dah 10 tahun. Skrg saya amalkan ESP juga mmg terbaik sangat. Thanks ya sis join ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. patut laaa muka akak pun licinnnn jer....

      Delete
  5. goodluck akak. patut cantik muka akak ni,

    ReplyDelete
  6. Good Luck comei...:D

    Nak cuba lah product ni..nak jadi comei..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom kak, kita pakat2 konsume produk shaklee ni... vitamin shaklee memang bagus untuk kesihatan...

      Delete
  7. wow, muko jaa glowing gitu,serius :)

    ReplyDelete
  8. Tahniah anda dah cuba shaklee ..dah cuba pasti jatuh cinta.. .tahniah saya suka baca info shaklee di blog anda ...Kesihatan Itu kekayaan

    ReplyDelete
    Replies
    1. vitamin shaklee bagus untuk kesihatan, harus laaa cuba....

      Delete
  9. wah, jaa memang cantik..hehe ( rasa macam puji diri sendiri plak bila sebut nama jaa..hehe)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye laa.... nama timangan kita sama kan... hehehe...

      Delete
  10. semoga berjaya dalam kontest vitamin shaklee bagus untuk kesihatan

    ReplyDelete
  11. tengok muka pasti org beli terus shaklee ni hehehe

    ReplyDelete
  12. masa acident dulu ada guna juga...zinc complex...alhamdulillah memang luka cepat baik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu laa kann.... ramai yg akui keberkesanan produk ni (dengan Izin Allah)..

      Delete
  13. Perghh patutlah wajah berseri2 cantik je ... pengguna vitamin shaklee rupanya. .. hoho ...leh jadi duta produk kesihatan shaklee ni ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh apply komisyen ngn Syarikat Shaklee jap lagi ni.... ekeke...

      Delete
  14. Pengguna shaklee pasti mudah nak buat entri berkaitan vitamin shaklee ni... Semoga berjaya ya!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya promote dan saya amal, thats why mudah nak share tentang nya... hehehe....

      Delete
  15. Jaa kechik nampak berseri-seri, sudah tentu menggunakan Vitamin Shaklee bagus untuk kesihatan iaitu pemakanan tambahan yang terbaik di seluruh dunia. Semoga berjaya buat Jaa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. vitamin shaklee memang bagus untuk kesihatan. abang kamil pon patut cuba shaklee ni.

      Delete
  16. shaklee memang bagus untuk kesihatan...semoga berjaya dalam kontest ini

    ReplyDelete
    Replies
    1. inshaa ALLAH... gud luck juga untuk anda!

      Delete
  17. Good luck untuk contest bonus hujung tahun ini

    ReplyDelete
  18. hohoho hadiah yang ditawar oleh akma omar ini memang super duper berbaloi untuk dimenangi , good luck ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Contest yang sangat ohsem untuk semua blogger.... !!

      Delete
  19. Replies
    1. Set Kecantikan Shaklee memang terbaikkkk....!!!

      Delete
  20. tahniah dan semoga berjaya dalam contest vitamin shaklee bagus untuk kesihatan:) saya datang dari contest yang sama..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Cik Matahari. semoga ada peluang kita untuk menang contest ni. amin!

      Delete
  21. Gud luck semoga berjaya dalam contest seo ini

    ReplyDelete
  22. dah masuk 1st page..tahniah semoga berjaya ye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ranking duk naik turun di SERP. haih mencabar sungguh Contest Seo ni....

      Delete
  23. Ranking makin naik ni .. bagus bagus ... harap kekal sehingga akhirnya. Kontest SEO shaklee ni walaupun tak banyak saingan tapi sukar juga nak masuk SERP.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Contest SEO "Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan" ini memang sengit...!! payah betul nak kekalkan kedudukan di 1st page. saya hanya mengharapkan keajaiban je ni. tak pandai sangat pon Teknik SEO sebenar.

      Delete
  24. Selamat berjaya di dalam contest

    ReplyDelete
  25. Semoga berjaya dalam kontes seo ini...Vitamin Shaklee bagus untuk kesihatan

    ReplyDelete
  26. blog ni ada peluang untuk menang.. Moga berjaya dalam contest Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Peluang mmg ada buat masa skrg ni. tapi nak tggu tarikh akhir contest sehingga akhir tahun ini, tak tahu laaa ada peluang lagi ke tidak. jauh lagi perjalanan ni. huhu.

      Delete
  27. Ada peluang nak menang ni Jaa Kechik,,, Tapi kalau kasi kawe memang lagi bagus,,, ekekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jauh lagi perjalanan contest ni. bila-bila masa kedudukan boleh berubah. hanya mampu berdoa saja. harap ada rejekiiiii.

      Delete
  28. tahniah.. anda ada entri yg baik.. YA doakan anda berjaya dalam contest ini yr.. kesihatan itu kekayaan!

    ReplyDelete
  29. Rangkin Jaa makin naik, duduk di atas drp saya... semoga terus kekak ya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Entry saya dah terkeluar dari 1st page dah sekarang ni.... huk aloh laaaa... sakit hati tengok.... hehehe..

      Delete
  30. Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan Seisi Keluarga. Moga berjaya JaaKecik.

    ReplyDelete
  31. semoga berjaya dalam contest anjuran akma omar

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan

      terima kasih mendoakan saya...!!!

      Delete
  32. Vitamin Shaklee bagus untuk kesihatan kita semua.. Semoga berjaya.. :)

    ReplyDelete
  33. Penulisan yang sangat berinformasi mengenai Shaklee.
    Tak terlawan saya.Hehe
    Semoga berjaya insyaAllah :)

    ReplyDelete
  34. Assalammualaikum... Datang daripada segmen yang sama, semoga berjaya dalam contest vitamin shaklee bagus untuk kesihatan nie k... : Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih doakan saya menang dalam contest ini :

      Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan

      Terima kasih!!

      Delete
  35. Besar juga kapsul vitamin shaklee ini ya, vitamin ini sangat popular dan mempunyai reputasi yang baik. Rugi kepada yang tidak mengambil suplemen sebegini

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tuuuu.... selamat mencuba shaklee buat semua!!!

      Delete
  36. Wahh..patut la muka berseri2.. mmg pengguna Shaklee ye... good luck ye untuk kontest SEO Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan ini..

    ReplyDelete
    Replies

    1. Terima kasih doakan saya menang dalam contest ini :

      Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan

      Terima kasih!!

      Delete
  37. Semoga berjaya dalam contest bonus akhir tahun Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan ini,,

    ReplyDelete
    Replies

    1. Terima kasih doakan saya menang dalam contest ini :

      Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan

      Terima kasih!!

      Delete
  38. dalam contest ini juga buatkan saya banyak membaca tentang produk shaklee dan juga membaca tips kesihatan..dan membaca pasal tips kesihatan

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...