kelab blogger ben ashaari, KBBA,

08 November 2014

Beli Voucher Pizza Hut Dengan Groupon


Assalamualaikum


Beli Voucher Pizza Hut Dengan Groupon - Sape kat sini penggemar Pizza Hut? dah tengok ke belum Menu Baru Pizza.....? pizza baru ni sangat berjaya membuatkan ailio aku menjejehhhh keluar bila terpandang di mana-mana saja iklan dia.


groupon online, cara nak beli voucher groupon, groupon malaysia, voucher  groupon, cara nak beli pakej groupon, voucger pizza hut groupon, jam packed pizza, pizza hut,


Ini dia menu baru Pizza Hut! Jam-Packed Pizza! walaweh bertingkek tingkek tu? tak terliur ke kome? aku bab pizza memang tak menolak. tak kira la Pizza Hut or Dominos. aku telan jer kalo ada yang nak belanja. kahkahkah.

Dulu masa aku makan Pizza Italy tu memang rasanya sedap giler. yang ini konfem sedap gak ni kan kalo di makan panas-panas? berapa harga pizza baru ni? tuh kat bawah aku dah sesiap tepek harganya. 


groupon online, cara nak beli voucher groupon, groupon malaysia, voucher  groupon, cara nak beli pakej groupon, voucger pizza hut groupon, jam packed pizza, pizza hut,


Aku dah sesiap tepek harganya kat sini. gigih tak? ekeke. actually, pizza tu kena beli pizza yang jenis biasa tu dulu, pastu kena Add-On RM6.00 baru boleh merasa pizza topping baru nih. harga yang tertera tu belum campur 6% gomen tax ngan 10% servis caj  lagi tu okey.

Erkk....mahal ke? mahal ke? 

Tak mahal kot jika "kena caranya"! Nak tahu bagaimana cara nak makan pizza ini dengan harga yang lebih murah? okey aku ada rahsianyaaaa!! auwwww rahsia lah sangat. padahal semua orang dah pon tahu kot!


groupon online, cara nak beli voucher groupon, groupon malaysia, voucher  groupon, cara nak beli pakej groupon, voucger pizza hut groupon, jam packed pizza, pizza hut,


Nak makan Jam-Packed Pizza dengan harga yang lebih murah? belilah voucher pizza hutt secara online melalui Groupon Malaysia. iklan voucher ni masih on-going lagi ni. hok mana berminat cepat gi beli sekarang DISINI.

Murah sangat dah tu, RM25.00 sahaja untuk 1 Jam Packed Pizza (Regular), 1 Pizza (Small) dan 2 gelas minuman Pepsi. harga yang tertera tu dah included Gov Tax dan Servis Caj tu. memang berbaloi-baloi.




1 Jam-Packed Pizza Saiz Regular




1 Pizza Saiz Small




2 Gelas Pepsi


Pada sesapa yang tak tahu Bagaimana Cara Nak Beli Voucher Groupon Secara Online korang boleh rujuk ENTRY INI. aku dah tunjukkan step by step bagaimana cara nak shopping kat website Groupon Malaysia.

Boleh dipercayai ke Groupon ni? so far, boleh! dah banyak kali aku beli voucher dengan Groupon ni. semuanya dah selamat digunakan. antaranya, Voucher Kenny Rogers Roasters, Voucher ke A Famosa Resort dan Voucher 2H1M ke Lost World Of Tambun....!!!
Groupon Malaysia ni memacam benda yang dia jual tau. hari-hari aku skodeng website dia. saje nak tahu apa yang best, apa yang boleh dibeli, apa yang murah. semalam aku dah pon beli Voucher Pizza Hut ni Dengan Groupon. just tunggu nak gi makannnn je. 

Pada yang tak suka Pizza Hut, korang boleh usha Voucher Kenny Rogers Roasters atau Voucher Dominos Pizza. pilihhhh saja mana-mana yang berkenan ngan tekak dan poket korang. shopping je secara online di hujung jari. mudah kan?? Tunggu apa lagi? Cepat pergi beliiiiiii.....




Thanks and Regards,
Jaakechik.

4 comments:

  1. ehemmm.. bila nk g mkn tu jaa? heheh..

    cikna kalau, of cos la keni rojes.. all time favret.. huhuhu..

    ReplyDelete
  2. memang agak murah tu beli dengan groupon...save lebih 50% tu... :D

    ReplyDelete
  3. besar diakaun ni. memang berbaloi dan puaslah makan...

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...