kelab blogger ben ashaari, KBBA,

17 November 2014

Lorong Cek Mek Molek di Bandar Machang (1)


Assalamualaikum


Hari ni aku nak share gegambar kami tiga beranak masa ke Lorong Cek Mek Molek di Machang Kelantan. dah lama pergi ni, 27 Ogos lagi. but 17 November baru sempat nak cerita. busyyyy. takdan nak karang entry yang banyak gila tertunggak.

Okay dah. jom scroll gambar pulak......


cek mek molek, cek mek molek street, lorong cek mek molek, lukisan dinding di machang, lukisan mural di macahang, tempat menarik di kelantan,


Bapak Borek, Anak Rintik


cek mek molek, cek mek molek street, lorong cek mek molek, lukisan dinding di machang, lukisan mural di macahang, tempat menarik di kelantan,


Baru lagi tempat ni nih. 12 Ogos 2014.


cek mek molek, cek mek molek street, lorong cek mek molek, lukisan dinding di machang, lukisan mural di macahang, tempat menarik di kelantan,


Lagu kempen kitar semula :

"Coklat untuk kaca, Biru kertas punya, Tin untuk Jingga dan plastik juga."

ada yang ingat????




makin suka posing fikri sekarang ni. ikut je apa yang orang buat.




oloolooo.... blushing pipi ittew tengok pic ni tau.... (^_^)




cubaan untuk menangkap ikan


cek mek molek, cek mek molek street, lorong cek mek molek, lukisan dinding di machang, lukisan mural di macahang, tempat menarik di kelantan,


Sukri Vs Fikri




Fikri terujaaaaa sungguh tengok ikan-ikan nie




"Alamakkk... cat tumpah...!!!"




First time ada lukisan dinding atau mural kat Kelantan ni. Fyi, Lorong Cek Mek Molek bukan kat Bandar Kota Bharu ya. jauhhh di Bandar Machang nun. 1jam lebih perjalanan kot kalau aku yang dari Pengkalan Kubor ni. 

Actually, aku bukan kesana semata-mata Cek Mek Molek Street ni, buat aku ada hal sikit disana. so, alang-alang ke Machang sempat la singgah. senang nak je nak jumpa tempat ni, dia duduk betul-betul belakang bangunan BANK CIMB.


Entry Part 2 : Klik Disini.



Thanks and Regards,
Jaakechik.

4 comments:

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...