kelab blogger ben ashaari, KBBA,

17 November 2014

Lorong Cek Mek Molek di Bandar Machang (2)


Lorong Cek Mek Molek - Layan je lah gegambar yang giler banyak tu yer. banyak benar gambar yang diambil. letih aku nak memilih untuk tepek dalam blog. berpuluhhhhhh okay. jenuh scroll time nak upload. PART 1 KLIK SINI.


cek mek molek, cek mek molek street, lorong cek mek molek, lukisan dinding di machang, lukisan mural di macahang, tempat menarik di kelantan,


Penuh warna-warni. lukisan yang sangat ceriaaa...!!


cek mek molek, cek mek molek street, lorong cek mek molek, lukisan dinding di machang, lukisan mural di macahang, tempat menarik di kelantan,


Sedih mengenangkan nasib MH370 dan MH17




Lollipop gergasi....hehehehe...




tuan blog with jantung hati




ololoooo perasan suweeet seventeen gitewww




suka meniru gaya orang fikri nih


cek mek molek, cek mek molek street, lorong cek mek molek, lukisan dinding di machang, lukisan mural di macahang, tempat menarik di kelantan,


Fireeeeeee....!! berlagak otomen..!!




Again. bapak borek anak rintik


cek mek molek, cek mek molek street, lorong cek mek molek, lukisan dinding di machang, lukisan mural di macahang, tempat menarik di kelantan,


Rileks laaaaaa......posing sempoiii... hihi...


1 comment:

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...