kelab blogger ben ashaari, KBBA,

20 November 2014

Pizza Hut : Jam-Packed Pizza via Groupon


Assalamualaikum


Beberapa hari lepas aku ada post entry Beli Voucher Pizza Hut Melalui Groupon, kan? dan sekarang aku nak post entry yang aku dah pon selamat gunakan Voucher tu. hihi. bab makan lajuuuu je. tak menyempat nak tunggu lelama dah. 


beli pizza hut guna voucher groupon, jam packed pizza, pizza hut, pizza hut kota bharu, review pizza hut, voucher pizza hut groupon,


Ini ler dua ketui Pizza yang kami dapat dengan sekeping Voucher bernilai RM25 hari tu. siap dapat 2 gelas Pepsi lagi. Harga RM25 tu dah Included Gomen Tax and Servis Caj tu ye. jimat pat-lima-ringgit bila guna Voucher Groupon ni.


beli pizza hut guna voucher groupon, jam packed pizza, pizza hut, pizza hut kota bharu, review pizza hut, voucher pizza hut groupon,


1 Pizza Hawaiian Chicken (Small Size)


beli pizza hut guna voucher groupon, jam packed pizza, pizza hut, pizza hut kota bharu, review pizza hut, voucher pizza hut groupon,


1 Jam-Packed Pizza Size Regular


beli pizza hut guna voucher groupon, jam packed pizza, pizza hut, pizza hut kota bharu, review pizza hut, voucher pizza hut groupon,


Menu Baru Pizza ni agak sedap jugak bagi tekak aku. kepingan ayam dan sosej pon agak meriah kat atas pizza tu. cumaaaaa, aku tak berkenan ngan kerak yang dibahagian tepi2 pizza tu. garing sangat. keras kejung jadiknya.


beli pizza hut guna voucher groupon, jam packed pizza, pizza hut, pizza hut kota bharu, review pizza hut, voucher pizza hut groupon,


budak keriangan boleh makan Pizza Hut


beli pizza hut guna voucher groupon, jam packed pizza, pizza hut, pizza hut kota bharu, review pizza hut, voucher pizza hut groupon,


Mak budak pon happy jugak....heee!!




ehhh, korek apa tu dik....? hahaha.




Untuk malam tu, kami tambah juga Mushroom Soup sebagai pelengkap. musim hujan ni, sedap wooo hirup sup cendawan yang panas berasap ni.... untuk 2 Mushroom Soup ni kitorang kena tambah RM7 sahaja (included tax).


beli pizza hut guna voucher groupon, jam packed pizza, pizza hut, pizza hut kota bharu, review pizza hut, voucher pizza hut groupon,


Siap je aku snap gambar, terus En.Yie terkam duluuuu... hahaha... dah meleleh ailio lettew agaknya... malam tu, rajin pulak dia tolong letak pizza ke pinggan aku. romantik jugak abang rupanya yekkk? tobat kembang-kembang idung dia bila baca entry ni nanti. kahkahkah.

Eh, korang pulak cemana? dah cuba Menu Baru Pizza Hut ni? 



Thanks and Regards,
Jaakechik.

2 comments:

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...