kelab blogger ben ashaari, KBBA,

11 November 2014

Prudential BSN Takaful Bagus Ke?


Assalamualaikum

Pernah tak korang dengar ayat, "Sape tak sayang nyawa oiii...?" selaluuuu sangat, kan? bercakap mengenai tak sayang nyawa ni, aku nak tanya, korang ada Insurans Nyawa tak? ada ke takde?? ~sambil angkat-angkat kening!

Belum ada insurans? ohh pity u guys! actually, anda perlu ingat yang insurans adalah satu keperluan! bagi yang dah ada insurans tu pulak, aku nak tanya, pelan insurans korang ada sediakan Medical Card tak??

Pada yang belum ada insurans atau pada yang dah ada insurans tapi pelan insurans korang tu tak menyediakan Medical Card, cepat-cepat bertukar pelan sekarang dan pilihlah Pelan Takaful Prudential BSN. 

Bagaimana caranya? anda boleh hubungi En. Mahther : 017-7451585. 




Pelan Takaful Prudential BSN menawarkan pakej Insurans kemalangan, kad perubatan, elaun penyakit kritikal, manfaat kematian dan juga simpanan. All-In-One! pendek kata, #PruBsnTakaful memang pakej yang completed!

#PruBsnTakaful menawarkan premium insurans yang berpatutan dengan memberi perlindungan hidup sehingga 4 JUTA! perlindungan diberi, pastuh kita diberi pula elaun tunai hospital sehingga RM200 sehari jika di-ward-kan.




Penyakit datang tanpa diduga, tak tahu bila, dan tanpa diminta! jangan bebankan keluarga kita dengan kesakitan kita. cuba fikirkan, sekiranya pasangan kita menghadapi sakit kritikal dan kita pula tidak mampu menanggung kos pembedahan, kos hospital, apa yang kita nak buat??

Nak hutang......? 

Ada ke yang sudi pinjamkan beribuuuu......?? 

Adaaaa........??

Sekiranya anda mempunyai MEDICAL CARD #PruBsnTakaful anda hanya perlu tunjukkan kad tersebut kepada pihak hospital untuk berada di wad yang selesa. anda juga mampu menjalani rawatan ataupun pembedahan tanpa mengeluarkan 1sen pon!



Setiap orang impikan Pelan Takaful Yang Terbaik dengan keuntungan semaksimum mungkin. betul tak?? Maka, demi kesejahteraan anda dan keluarga anda, pilihlah #prubsntakaful. berfikirlah dengan bijak demi masa depan. Pilihan ditangan anda!!!


Untuk maklumat lanjut sila hubungi :

En. Mahther : 0177451585
Instagram: mahthertahir

1 comment:

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...