kelab blogger ben ashaari, KBBA,

15 December 2014

Hensem Tak Saya....??





Now, fikri dah pandai demand nak ke KBMALL okay. tiap kali lalu depan KBMALL, dia mesti meroyan nangis-nangis suruh masuk. masuk semata-mata nak main motor pojaaaannnn dia tuu lah!




Kena insert duit kertas RM1 untuk main mende alah ni. tapi masalahnya sekali main bukan 1 round, 3-4 round dia pulun. ala-ala game PS1 gitu. game biasa-biasa je pon. game kutip2 coin. 




berlagak dah dewasa letteww...!!




Dah besar fikri ni....hrmmm cepatnya masa berlaluuuu....




Gaya otomen yang gegar nambelas. haha.




"Hensem tak Saya.....??"


Bergaya ngam jam baru. spek baru. semuanya beli kat KBMALL. RM10 seketul. hahaha. ni abah dia belanja nie. sakan posing macam budak besar pulak. eksyen betul si kenit ni tau. geram je tengok. erkkk, ada sesapa nak booking fikri jadik menantu tak ni....??? jangan lupa PM ye.... hahahaha....



Thanks and Regards,
Jaakechik.

3 comments:

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...