kelab blogger ben ashaari, KBBA,

31 May 2014

Restoran Raja Ikan Bakar di Berek 12



Restoran Raja Ikan Bakar di Berek 12  |  Okeyy... cerita ini dah lama expired benornya ni... lama giler duk peram dalam draft.... bukan apa, aku malasssss nak mengarang pepanjang... hahahaha.... makin lama peram, makin hilang point untuk tulis pasal nih... (^_^)



ikan bakar sedap, ikan bakar wakaf che yeh, restoran ikan bakar paling sedap, resepi ikan bakar, ikan bakar yang sedap, ikan bakar paling sedap, raja ikan bakar,


Abang aku (kiri) empunya idea ni... dia ajak semua adik-beradik aku yang FREE malam tu untuk ghatering makan-makan di Restoran Ikan Bakar Paling Sedap katanya... ini kedai pebret dia... so, dia mahu belanja semuaaaa kitorang malam tu... wahhhh sukoooooooo lah aku!! makan free beb, haruslah join!!!




Sebatalion adik-beradik aku keluar... hahaha... bunyik macam ramai je kan...? padahal 8 beradik jer yang ada malam tu... yang lelain semuanya busyyyy.... 8 adik beradik, campur mak ayah aku, campur anak2 sedara yg kekecik ada la dalam 18 orang, termasuk En.yie dan abg ipar aku...


 ikan bakar sedap, ikan bakar wakaf che yeh, restoran ikan bakar paling sedap, resepi ikan bakar, ikan bakar yang sedap, ikan bakar paling sedap, raja ikan bakar,


Restoran Raja Ikan Bakar ni aku dah penah singgah dulu. tapi cancel makan coz kedai ni hanya sediakan ikan bakar tawar (takde yg berempah) dan hanya ada 1 pilihan pencicah (colek) tanpa ada apa-apa kuah seperti tomyam, sup, singgang, or etc etc. 

Makanya aku cancel makan. coz aku takleh makan nasi yang kering-kering. nak ada kuahhh jugak... takde sup, singgang pun okey..... so aku chow masuk kedai lain... but untuk malam tu aku makan jugak kat sini, coz orang nak belanja kan? makanya takleh banyak bunyikkk.. belasah jelahhh, janji kenyang...!


ikan bakar sedap, ikan bakar wakaf che yeh, restoran ikan bakar paling sedap, resepi ikan bakar, ikan bakar yang sedap, ikan bakar paling sedap, raja ikan bakar,


Meriahhhhh nya meja kitoranggg.... padahal itu baru 8 beradik je yang ada... kalo ada kesemua 15 beradik???? bersama 7 ipar dan 22 cucu datanggggg??? haaa.... mahu pengsan tuan kedai tengok rasanya....!! ekeke...


 

group 1


group 2


group 3

ikan bakar sedap, ikan bakar wakaf che yeh, restoran ikan bakar paling sedap, resepi ikan bakar, ikan bakar yang sedap, ikan bakar paling sedap, raja ikan bakar,


Setiap group akan ada lauk bakar-bakar macam kat atas tu... setengah ekor siakap, 3-4 ekor ikan kerisi dan selar, 1 pinggan kerang bakar, sotong dan pari bakar... restoran ni memang hanya sediakan ikan bakar jenis tawar macam gini jer yer.. jangan ngengada nak order ikan bakar berempah lak... memang non-hadoooo!!!




Sambal pencicah ikan bakar yang sangat sedap dan pedas meletop-letop! takde sambal kicap, takde air asam, itu aje pilihan yang adooo... dan aku bagi 4/5 bintang untuk pencicah dia ni.. memang sedap gilaaaa weeeeiiii...!!! lebih sedap jika perah asam limau dan campur pulak sedikit kicap yang dia letak kat meja.... fuhhhh, melelehhhh ailio aku saat duk karang entry ni tau.... (^_^)




Ada gak ulam-ulam dan budu utk membangkit selera... tapi pilihan ulam kat sini tak sebanyak di Restoran Selera Ikan Bakar di Wakaf Che Yeh yang menjadi pojaaan hati aku... kat sana, banyak pilihan pencicah dan banyak pilihan ulam... yang mentah ado, yang celur pun ado... 

If korang nak aku compare kedai mana yang lagi best.... bagi aku dedua best... memasing ada kelebihan tersendiri.... cuma bagi someone yang tak suka makan sambal belacan atau jenis takleh makan nasi tanpa kuah, kedai ini tak sesuai untuk korang kot..

Tapi bagi aku pulak.... ikan bakar kat sini memang sedapppp walaupun hanya di bakar tawar dan hanya ada sejenis pencicah sahaja. sebab sambal dia memang mavless... aku seriyes ni yer... tak caya, cuba lahhh gi rasa sendiri....!!!!




Terima kasih Abangku Din Rio yang sudi belanja kami semua malam tu... semoga murah rezeki ko dalam berbisnes yer.... abang aku ni tokey kedai makan gak... tapi itu laaa.... time cuti, kedai ikan bakar ini la yang dia carik....

For your info, lokasi kedai RAJA IKAN BAKAR ini ialah di Simpang 4 Jalan Pekeliling yang berdekatan Shell... atau nak lebih jelas lagi, situ gak orang panggil Simpang 4 Berek 12. gi laaa terjahhhh ekkk kalau korang berada di kota bharu.... (^_^)

Jom Follow Facebook Jaakechik. KLIK button dibawah :

30 May 2014

Buat Duit Melalui Iklan Exabytes



EXABYTES, buat duit dengan exabytes, cek exabytes, IKLAN EXABYTES, cara nak apply iklan exabytes,


Buat Duit Dengan Blog | Ada banyakkk caranya! dan dengan Iklan Exabytes juga adalah salah satunya yang korang boleh cuba. syarat utama ialah untuk blogger yang mempunyai 350UV ke atas sahaja! printscreen bukti trafik blog korang dan email kepada mereka. trafik tu amik dari Nuffnang boleh, amik dari Google Analytics pun boleh!!!


How to advertise with Exabytes?


Steps
——–
1. Our MINIMUM requirement is 350 unique vistors daily.
2. Submit a screenshot of your unique visitors for the past 2 months to marketing@exabytes.com.my, Google Analytic screenshot preferred.
3. The approval process will take 5-7 working days.
4. After approval, we will prepare the banner script in 5-7 working days.
Terms and Conditions
———————————
1. Blog traffic must be mainly from Malaysia.
2. Payment will be made 6 weeks after the banner is up by bank transfer.
3. Payment  will only be sent to bank accounts in Malaysia.
4. Advertising approval depends on blog traffic, traffic source, content niche and bounce rate.
Email us at marketing@exabytes.com.my




Ini contoh cek yang aku pernah dapat melalui Exabytes!! bagi blogger yang berkelayakan tu (350 UV keatas), cecepat apply yer... boleh dapat RM50 hanya dengan tepek banner mereka selama 3 bulan di blog kita. selamat mencuba kawan-kawan yang lain.... pada yang berstatus Gliteratti Nuffnang, korang jangan risau iklan ini takkan menjejaskan status korang tuuuu....!!!




Jom Follow Facebook Jaakechik. KLIK button dibawah :

29 May 2014

Beli Cermin Mata Playboy di Focus Point KBMALL



focus point kota bharu, focus point di kbmall, harga spek mata, cermin mata playboy, spek mata playboy, harga spek mata playboy, bingkai playboy,


Setelah 3 tahun berkhidmat untuk aku, akhirnya spek mata ni rosakkkk sudahhh.... selama 9 tahun aku bercermin mata ni, spek ini laaa yang paling lamaaaa sekali berkhidmat untuk aku tau.. sayang gila kot ngan spek ni nih... hehehe... masa Fikri belum "ada" lagi dia dah bersama aku... (^_^)


focus point kota bharu, focus point di kbmall, harga spek mata, cermin mata playboy, spek mata playboy, harga spek mata playboy, bingkai playboy,


Ahad - 25 Mei 2014, kau rosak jua.... bengkok 16 bila takde penyendal di hidung... gambar kat atas ni sengaja aku snap macam gitu coz nak wassap ke En.Yie punya pasal... muahaha... saje tunjuk muka seposen menggoda nak bodek beli spek baru.. ngeh3x...


focus point kota bharu, focus point di kbmall, harga spek mata, cermin mata playboy, spek mata playboy, harga spek mata playboy, bingkai playboy,


Makanya, malam itu kami 3 beranak ke KBMALL nak mencari spek baru... nak cari spek yang bajet murah sajo... sebab bajet untuk beli spek tak tersenarai untuk gaji kali ni.. mihmihmih... so puas melilau kedai optometris di sekitar KBMALL untuk survey spek yang berkualiti dan ngam dgn isi poket aku...

Aku biasanya suka buat spek di Kedai Milan Optical di KBMALL, tapi kali ni terasa nak try ngan kedai lain pulak... so, kami ushar Kedai Cermin Mata Focus Point yang berhadapan Butik Carlo Rino di ground floor KBMALL...


focus point kota bharu, focus point di kbmall, harga spek mata, cermin mata playboy, spek mata playboy, harga spek mata playboy, bingkai playboy,


Banyak sungguh pilihan spek yang ada... hingga aku konfius tak tahu nak pilih yang mana... sebelum ni aku asyik pakai yang bingkai besi jer.... frame less, half frame, full frame segala tu semuanya aku penah guna.. but antara tiga jenis bingkai tu aku prefer bingkai full frame untuk aku yang careless nih.. sebab yang full frame payah jahanam... tahan lasak.. main cecampak pun boleh... kikiki...

Sebelum ke Focus Point aku dah survey 4 kedai spek lain dulu... majoriti nya diorang suggested aku untuk amik bingkai plastik. itu trend masa kini, kata mereka! aku memula agak tak berkenan. coz belum penah aku guna bingkai plastik yang tebal tuh... aku alwez guna spek bingkai besi je sokmo pung!


focus point kota bharu, focus point di kbmall, harga spek mata, cermin mata playboy, spek mata playboy, harga spek mata playboy, bingkai playboy,


Laki aku pun duk geleng-geleng kepala time aku ngetest spek bingkai plastik. tak comey katanya. but aku kata aku rasa macam aku lebih comel bila pakai bingkai plastik tebal nih. (bluweeekkk muntah!!) but En.Yie tetap tak bagi. tapi lastly dia turutkan jua coz hati aku yang dah jatuh chenta ngan spek plastik tuh. keh3..


focus point kota bharu, focus point di kbmall, harga spek mata, cermin mata playboy, spek mata playboy, harga spek mata playboy, bingkai playboy,


Bingkai spek hok aku paling berkenan ialah Bingkai Playboy. puas tilik hok lain, but hok tu gak menjadi pilihan aku. cuma aku duk pening tak tahu nak pilih kaler jer... aku suka kaler hitam, but staff kat situ cakap comey purple. dan dia cakap kaler tu yang palingggg laku setakat ni... simple dan cantik!!! so, aku pun setuju jer laa.... 

Harga bingkai playboy tu termasuk cermin multicoated pun still dalam bajet, walaupun agak ter-lariiii sedikit.... (^_^) tapi bila hati dah berkenan, kena ikutkan jugak.. kang kalo pilih yang tak berkenan di hati, balik umah tak pasal-pasal nyesal panjanggg lak kan....??


focus point kota bharu, focus point di kbmall, harga spek mata, cermin mata playboy, spek mata playboy, harga spek mata playboy, bingkai playboy,


Dah siap pilih spek baru, moh kita check power mata pulak... 3 tahun dah aku duk pakai spek yang sama tau... sampai mata pun dah agak kelabu time malam... aku syak power mata aku dah makin naik rasanya.... so kena cek power baru laaa, untuk spek baru nim!


focus point kota bharu, focus point di kbmall, harga spek mata, cermin mata playboy, spek mata playboy, harga spek mata playboy, bingkai playboy,


Dah siap test ngan mesin tadi, kena masuk dalam bilik khas lak untuk pakai spek robot ni... untuk dapatkan lebih sharp lagi bacaan power mata kita. especially untuk bacaan rabun silau... masa aku upload gambar ni di FB ramai duk komen nampak macam otomen laa... macam robot laa... macam ironman laa.... muahahaa....


focus point kota bharu, focus point di kbmall, harga spek mata, cermin mata playboy, spek mata playboy, harga spek mata playboy, bingkai playboy,


Okeh ini power terkini aku. 275 mata kanan. 250 mata kiri... aku memula pakai cermin mata masa penghujung tahun 2004 (form 4). masa tu aku ngadu ngan parents aku yang mata aku bermasalah sebab aku makin tak nampak apa yang cikgu tulis di whiteboard. hingga aku kena salin nota yang cikgu bagi tu melalui rakan sebelah coz tulisan tu aku takleh nak baca langsung.

Pestaim buat spek, power aku hanyalah 175 mata kanan. 125 mata kiri. sekarang ni hampir masuk 10 tahun aku menggunakan spek, power aku dah naikkkk gila-gila okey... naik 100 utk sebelah mata! fyi, dlm adik-beradik aku, aku sorang je yg rabun. aku mewarisi rabun cam mak ayah aku kot.. huhuhu... aku sokmo ganjil dalam 16 adik-beradik aku... nak tahu apa lagi yang ganjil, tunggu nanti aku citer len kali ya...


focus point kota bharu, focus point di kbmall, harga spek mata, cermin mata playboy, spek mata playboy, harga spek mata playboy, bingkai playboy,


Hari ahad gi tempah, hari isnin dah siap... yeayyyy welcome to my life spek baru.. sila berkhidmat dengan baik pada mata aku ya.... cantikkkkkk sungguh kotak spek playboy ni weiii.... kalerful!!! pada yang berminat nak mencari spek mata baru jugak tu, pi la cari bingkai playboy ni jugak... tak mahal mana pung... RM300++ sahaja termasuk cermin multicoated.... boleh jadikan sebagai spek raya! weee!!!

Even ini adalah pestaim aku pakai spek bingkai plastik, but agak sedap di pakai bagi aku. tak besar sangat. tak kecik sangat. sedang-sedang sahaja. saiz bingkai spek ni ialah 47. ringan dan nampak cam budak pandai sajooo.... hahaha... (okey muntah again!!!) okey for your info, ini no.telefon kedai Focus Point ye : 09-7432636



Jom Follow Facebook Jaakechik. KLIK button dibawah :

28 May 2014

Baju Raya 2014 : Peace Collection KBMALL




butik peace collection, peace collection di kota bharu, peace collection kbmall, baju kurung 2014, baju raya 2014, BAJU KURUNG MODEN 2014,

butik peace collection, peace collection di kota bharu, peace collection kbmall, baju kurung 2014, baju raya 2014, BAJU KURUNG MODEN 2014,


Masa aku gi KBMALL hari tuh, aku sempat melilau tengok Baju Kurung Moden Peace Collection yang tengah buat sales di Ground Floor KBMALL... Weeee... cecomel wehh... geram aku tengok.... banyak lak tu choice untuk Baju Kurung Pink!! aku tahun ni kan tema pink, sonok laa tengok baju-baju pink! 

Awal-awal begini memang banyak design yang ada. kaler pun macam-macam. saiz 34 pun senang nak dapat. Hah, korang yang yang peminat Baju Peace Collection tu pi ler terjah branch yang berdekatan korang yer... aku takmo beli baju raya awal-awal... risau kot ter-pakai ke office sebelum raya tiba... kah3x!!



Jom Follow Facebook Jaakechik. KLIK button dibawah :

27 May 2014

Menu Baru KFC : Burger Zinger Remixed



kfc, kfc hot box, menu baru kfc, harga menu baru kfc, ayam goreng kfc, kfc tesco, makan di kfc, kfc zinger remixed,


Citer makan ayam kehepsi ini adalah hari yang sama dengan Entry Donut Big Apple yang aku dah published semalam yer... sengaja buat separated entry... motif?? untuk perbanyakkan entry...!! wahahaa...

Lepas tapau 6 ketui Donut, kami singgah ke KFC Tesco. En.Yie seperti biasa bila ada menu baru, wajib di terjahnya! hantu kehepsi sangat dia ni nih. bagi dia, hari-hari makan kehepsi pun dia okey! but bagi tekak aku cannot go la, aku jenis cepat muak.... ngeee!


 


Sekarang ni pulak En.Yie dah mula kepeningan lagi kebingungan melihat perut dia yang overrr menonjol... tiap kali amik gambar, tiap kali kecewa coz perut makin membesar dengan jayanya! muka pun dah membulat!

Skang ni aku nak upload gambar untuk entry pun susah. kena pilih gambar dia yg nampak kurussss jer. aku nak upload yang ini, takleh. yang itu, takleh. aku tanya dia, kenapa?? dia cakap maluuuu...!! malu sebab nampak perut!

Ehhhhhh... what the fish?? (^_^) ~ampun bangggg...!!


kfc, kfc hot box, menu baru kfc, harga menu baru kfc, ayam goreng kfc, kfc tesco, makan di kfc, kfc zinger remixed,


Okey.... meh berbalik pada tajuk kehepsi. kami datang sini coz nak ngetest Menu Baru KFC iaitu Zinger Remixed. RM11.85 untuk Set Combo ini. seketul ayam, 4 ketul mashed potato, 1 zinger remixed, 1 gelas Pepsi. tengok iklan dia dalam tibi, menjejehhhh ailio En.Yie. dah banyak kali dia request nak singgah kehepsi, tapi aku boo-layan...kah3!!


 kfc, kfc hot box, menu baru kfc, harga menu baru kfc, ayam goreng kfc, kfc tesco, makan di kfc, kfc zinger remixed,


Tetiap kali makan kehepsi.... thumbs up sokmo dia kasi... aku pun dah jadi sakit hati... takde pose lain ke banggg? asyik gaya samo jooooo..... tahu ler KFC tu peberet you!!! kalo cakap pasal menu kehepsi sume sedappppp En.Yie nih. Cheesy Zinger sedap. Zinger Reloaded sedap. Zinger Remixed sedap. sume sedappp lahh bagi tekak dia... eh, heran aku...! nasib baik dia tak cakap sky juice kehepsi pun sedappp. kalau tak dah sah-sah en.yie ni bangsa pelik.... hoho!




Hah, fikri pun dah mula berjangkit ngan En.Yie dah. tiap kali aku amik gambar tiap kali jugak dia angkat thumbs up... siap double thumsb up okey... tapi kan, pic fikri yang tu macam sweet pulak aku tengok.. 

Tak penah-penah dia buat mulut macam gitu.. masa aku duk taip entry ini ni pun, aku try preview dulu nak tengok okey ke tak... pastu fikri pun tertengok! boleh dia gelak-gelak tengok gambar sendiri.. aku suruh dia ulang buat balik... langsung tak menjadi... adoii... pose spontan kau!




Aku hari tu malas nak order Ayam Kehepsi. aku makan je Donut Big Apple yang aku tapau hari tuh. sedappppp sungguhhhh tahu takk...? sampai orang meja sebelah pun jeling-jelingkan donut aku... (^_^)


 


Jangan pelik tengok mulut aku yg bertampal tuuu.... aku makan donut tu tercomot lak, sampai melekat-lekat coklat kat gigi.... so, harussss laaa cover ngan MASK!! kih3.


kfc, kfc hot box, menu baru kfc, harga menu baru kfc, ayam goreng kfc, kfc tesco, makan di kfc, kfc zinger remixed,


Dak tecik Fikri ni gelarkan Donut-The Aliens ni dengan nama ULAT. katanya tu bukan coklat. tu ULAT. oklah dik, ulat pun ulat laa... janji sedappp....!!! Menu untuk fikri malam tu, aku order seketul ayam goreng KFC Boneless ngan segelas Juice Mango jer untuk dia. utk aku lak, aku order air Pepsi jer. total kehepsi, hari tu lebih kurang RM19 jer. Korang pulak mcm mana? dah try ke KFC Zinger Remixed yang baru ini???




Jom Follow Facebook Jaakechik. KLIK button dibawah :

26 May 2014

Donut Big Apple di Tesco Kota Bharu



Donut Big Apple di Tesco Kota Bharu, donut big apple, donut gebu big apple, harga donut big apple, perisa donut big apple yang paling sedap,


Big Apple Donuts |  Huwaaaa... lamanya aku tak makan Donut Gebu Big Apple nih... seriyes, seminggu dua ni aku tetiba rasa teringinnnn jer nak beli dia... makanya, 2-3 hari lepas sempat ler aku singgah sini kejap sesambil kitorang shopping bembarang dapur di Tesco Kota Bharu...


 Donut Big Apple di Tesco Kota Bharu, donut big apple, donut gebu big apple, harga donut big apple, perisa donut big apple yang paling sedap,


Di Kelate ni hanya ada 1 je cawangan Big Apple tau. hanya di Tesco! huhu. tu pun nasib baik ada kan? kalo takde? K.E.M.P.U.N.A.N laa iolls!! Harga Donut Big Apple ni, masih tak berubah. syukur lahhh! hehehe. 6 ketul donut still RM13.50 lagi... harapnya takkan naik harga le kan??


Donut Big Apple di Tesco Kota Bharu, donut big apple, donut gebu big apple, harga donut big apple, perisa donut big apple yang paling sedap,
Donut Big Apple di Tesco Kota Bharu, donut big apple, donut gebu big apple, harga donut big apple, perisa donut big apple yang paling sedap,
Donut Big Apple di Tesco Kota Bharu, donut big apple, donut gebu big apple, harga donut big apple, perisa donut big apple yang paling sedap,
Donut Big Apple di Tesco Kota Bharu, donut big apple, donut gebu big apple, harga donut big apple, perisa donut big apple yang paling sedap,
Donut Big Apple di Tesco Kota Bharu, donut big apple, donut gebu big apple, harga donut big apple, perisa donut big apple yang paling sedap,


Wowww... banyak sungguh pilihan Donut Big Apple ni... kan?? macam-macam kaler, macam-macam design... rambang mata nak memilih.... Seronok cuci mata tengok Donut Gebu Big Apple nih... rasa nakkkk jer rembat kesemua perisa yang adooo... tapi itu laaa.. pilih punya pilih perisa yang sama gak menjadi pilihan hati...!! no more perisa baru!! hoho!!


Donut Big Apple di Tesco Kota Bharu, donut big apple, donut gebu big apple, harga donut big apple, perisa donut big apple yang paling sedap,


Taaaadaaa... inilah 6 ketui donut pilihan aku... semestinya Top 3 Big Apple wajib dipilih.... iaitu The Aliens , Californian Almond dan Pink Twister! Tiga perisa donut yang lain yang sedap di tekak aku tentulah Donutella, Say Cheese dan Choco Holic.

Tapi hari tu aku di promote oleh staff Big Apple untuk try Donut Snow (Salji) pulak... yang kaler putihhhhh tuuuu.... So, tak jadi ler aku pilih Choco Holic coz nak try yang Snow ni...but bagi aku so-so je rasa dia... tetiba rasa rugi lak coz tak amik Choco Holic... adehhh!!!


Donut Big Apple di Tesco Kota Bharu, donut big apple, donut gebu big apple, harga donut big apple, perisa donut big apple yang paling sedap,


Weeee... muka happy aku setelah berjaya rembat 6 ketul Donut Big Apple setelah sekian lama tak beli.... muahahaha.... seriyes, bagi aku Donut dia memang Syokkk Gilaaa.... gebuuuu, lembuttttt, wangiiii, memang pebret aku lahhhh!!! sesapa yang tek penah try lagi tu, memang sangat rugi ler... Trust me babe, memang sedappp hokayyy....!! Opss, aku lupa nak bagitahu, sila abaikan cermin mata aku yang Bengkok 16 tu yer.... hahahahahahaa......!!!




Jom Follow Facebook Jaakechik. KLIK button dibawah :

25 May 2014

CPUV Ke-10 2014 : Lactacyd Free Sample




Campaign CPUV Nuffnang kali ini datangnya dari Iklan Produk Lactacyd. ada yang tak tahu ke? apakah produk Lactacyd tu? produk Lactacyd ialah Produk Pembersih Vagina untuk wanita laaa...


LACTACYD, PEMBERSIH VAGINA, PENCUCI VAGINA, MISS V BERBAU, PENCUCI MISS V, LACTACYD SAMPLE FREE,


Iklan Produk Lactacyd ni sedang menempel di blog jaa sekarang. anda boleh tengok di bahagian bawah header blog jaa yg macam kat dalam gambar tu haa... jangan lupa Klik Iklan itu untuk dapatkan Sample Percuma Lactacyd ya.


LACTACYD, PEMBERSIH VAGINA, PENCUCI VAGINA, MISS V BERBAU, PENCUCI MISS V, LACTACYD SAMPLE FREE,


Klik iklan tersebut (http://www.lactacyd.com.my/sample) dan anda akan di bawa ke satu pages untuk anda mengisi butiran nama dan alamat anda. isi segala butiran yang di perlukan kemudian Klik Submit.


LACTACYD, PEMBERSIH VAGINA, PENCUCI VAGINA, MISS V BERBAU, PENCUCI MISS V, LACTACYD SAMPLE FREE,


Selepas submit. akan tertera pula pernyataan seperti diatas, yang menyuruh anda membuat conformation. hanya buka email anda dan klik sahaja link yang pihak Lactacyd berikan! Jangan lupa ye. dapatkan segera Sample Percuma anda!!!!



Jom Follow Facebook Jaakechik. KLIK button dibawah :

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...