kelab blogger ben ashaari, KBBA,

06 March 2015

Sebulan Tanpa Entry!


Salam dears,


Lama gilaaaaaaaaaaaa aku tak update blog kan? sunyi. takdak entry langsung! last entry bertarikh 6 Februari 2015. hari ni dah 6 Mac pon. sebulan blog menyepi rupanya. bila lama tak update, rasa kekok pulak nak menaip. 

Ada banyak benda aku nak share benornya ni. dah beratussssss kot gambar aku terperam dalam henpon tanpa sempat di tayang dalam blog kesayangan aku nie. banyakkkkkk yang aku nak membebel... tapi tah kenapa tiap kali bukak blog, rasa blurr nak mulakan ayat.... huhu...


Coklat Aki-Ko Sedap , coklat aki-ko, coklat sedap, coklat kanak-kanak yangs edap, sedap, murah, coklat sedap dan murah, aki-ko


Tepek dulu seketul gambar selpie dengan Coklat Aki-Ko Yang Sedap nie. hahaha. pic takdak kena mengena ngan tajuk atau jauh sekali nak kasi promote free pada tokey cekelat ni. tapi nak jugak tepek sebagai penyeri. wahahahaa....

Ada yang rindu ittew takkkkkkkkkkkkk? 


Coklat Aki-Ko Sedap , coklat aki-ko, coklat sedap, coklat kanak-kanak yangs edap, sedap, murah, coklat sedap dan murah, aki-ko


Hari ni secoet je laaa dulu aku karang ni. pasni kalau rajin akan aku draft entry banyak-banyak untuk tatapan korang. today is jumaat. aku kat ofis ni. hari jumaat is manyak rilekkkks! itu yang sempat update sekejap, sebab bos tadak... muahaha!! pada yang bercuti, selamat berhujung minggu ya....!

Keje sambil layan cekelat yang sedapppp ni.... hmmmm mabelesss!!



Thanks and Regards,
Jaakechik.

3 comments:

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...