kelab blogger ben ashaari, KBBA,

05 May 2015

Semakan Keputusan Permohonan PJJ USM

Assalamualaikum


Semakan Status Permohonan PJJ USM - Bagi calon yang telah mendaftar Program Pengajian Jarak Jauh bagi batch 2015/2016 baru-baru ini, anda sekarang boleh membuat semakan status permohonan anda bermula hari ini!!


result pjj usm, keputusan pjj usm, semak keputusan pjj usm, pjj usm, pjj usm 2015, pjj usm 2015, PJJ USM 2015/2016, permohonan pjj usm,




Sekiranya permohonan anda berjaya, TAHNIAH saya ucapkan. semoga bersedia untuk menggalas tanggungjawab sebagai pelajar PJJ USM. tarikh orientasi adalah pada 09-13 Ogos 2015. anda semua wajib berada di USM Pulau Pinang selama 5 hari untuk urusan pendaftaran. 

Program orientasi merangkumi sesi pendaftaran kehadiran, agihan buku/modul, agihan kad matrik, suai kenal pelajar dengan lecturer dan pelbagai agenda lain lagi. jangan risau kalau takde geng, masa orientasi boleh jumpa ramaiiiii lagi member baru. InshaALLAH!


result pjj usm, keputusan pjj usm, semak keputusan pjj usm, pjj usm, pjj usm 2015, pjj usm 2015, PJJ USM 2015/2016, permohonan pjj usm,


Bagi calon yang TIDAK BERJAYA, jangan sedih. jangan give up. anda boleh buat RAYUAN. klik sahaja link yang telah diberikan seperti tertera dalam gambar di atas. masih ada harapan tuu. namun rayuan dibuka untuk Kos Sains sahaja. untuk kos lain tak ada. maybe dah full kot!

Bagi yang tidak berminat dengan Kos Sains, takpe! anda cuba lagi apply tahun depan okay. setiap setahun sekali, USM akan buka permohonan baru PJJ USM ni. jadi rajin-rajin ler check selalu ye. biasanya dibuka sekitar bulan Jan-Mac setiap tahun.


result pjj usm, keputusan pjj usm, semak keputusan pjj usm, pjj usm, pjj usm 2015, pjj usm 2015, PJJ USM 2015/2016, permohonan pjj usm,


Sekiranya korang ada sebarang kemusykilan atau ada apa-apa pertanyaan mengenai PJJ USM, jangan segan-segan email aku ye (jaakechik@yahoo.com). nak lebih info mengenai PJJ USM jangan lupa baca Entry Khas Ini. akhir kata, good luck ye awakkkkkkkkkk!!!!



Thanks and Regards,
Jaakechik.


2 comments:

  1. tahniah pada mereka yg berjaya. ^_^

    ReplyDelete
  2. kenpa xbleh check..naik error ja

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...