kelab blogger ben ashaari, KBBA,

06 October 2015

Baju Gaun Maxi ZALORA (Maxi Dress)


Assalamualaikum


Aku sekarang ni dah mula tertarik dengan Gaun Maxi! ni gara-gara terpengaruh ngan memember aku le ni. ramai je sekarang ni aku tengok orang duk pakai Gaun Maxi. ehh baju kurung dah kurang permintaan ke ape nih? 


jaakechik, blogger jaakechik, jaa kechik


Masa raya haji hari tu pon aku terjebak pakai gak. tengok sekali macam jubah je kan. tapi tidakkkk. baju aku tu lebih kepada Gaun Maxi! fit di bahagian atas, kemudian kembang-kembang sikit dibahagian bawah.

Sekarang ni nak ke majlis kenduri pon aku prefer sarung maxi berbanding kurung or kebaya, pergi pejabat pon aku pakai gak! selesa je nak gerak sana-sini. sesuai je nak pakai anywhere anytime. pakai maxi ni best, sebab nampak sopan je. hihi. 


http://www.zalora.com.my/Lace-Empire-Jubah-272938.html


RM119.20


zalora malaysia, review zalora, pengalaman shopping zalora, cara membeli dengan zalora, zalora, zalora.com.my,


RM220.00


Now aku tengah belek-belek Gaun Maxi Zalora yang gojes gila vavi ni. aku tengah berkira-kira yang mana satu untuk aku grab bulan ni. pilih punya pilih, ini Top 5 yang paling meruntun nafsu badan i. but aku pun pelik, awat semuaaaaanya Red and Purle ni? rambang mata lettewww... #Choiii

Orang kurus kering macam aku ni selalunya agak payah nak cari size gaun yang sesuai, tapi dengan ZALORA MALAYSIA mudah je nak dapatkan size aku (XS). ada pelbagai size bermula XS hingga ke XL. so tak perlu nak outer lagiii...

Paling penting, harganya saaaaangat mampu milik! 


zalora malaysia, review zalora, pengalaman shopping zalora, cara membeli dengan zalora, zalora, zalora.com.my,


RM69.00


zalora malaysia, review zalora, pengalaman shopping zalora, cara membeli dengan zalora, zalora, zalora.com.my,


Hok merah ni pon gojes. RM179.00 je.


zalora malaysia, review zalora, pengalaman shopping zalora, cara membeli dengan zalora, zalora, zalora.com.my,


RM159.00


Fuhhh pening nak pilih. semuanya cantik-cantik belakaaa.. 
Nak grab yang mana 1 aku nie...???


Gaun-gaun diatas ini merupakan Baju Gaun Maxi Terkini dari Zalora Malaysia. Gaun Maxi ni sesuai untuk semuaaa, tak kira ko jenis free hair atau bertudung. gaun ni telah diberikan sentuhan yang lebih segar agar dapat disesuaikan dengan trend masa kini. more trendy and look gorgeous!

Senang nak digayakan pun ye gak ni. nak lebih cantik tambah ler sikit aksesori lain macam rantai labuh ke, belit hijab dengan gaya terkini ke, pastu gandingkan dengan handbag atau clucth yang cantik.. semua bolehhh lahh... janji kreatif sikit je.. baru nampak bergaya dan barulah tak nampak macam style mak-mak aji. heee!


Regards,
Jaakechik.

8 comments:

  1. sama la kita.suka pakai maxi dress.senang skali sarung jea.cantiknya maxi dress warna merah tu.meriah

    ReplyDelete
  2. tlong la jangan menggoda iols. sedih tau bila hanya mampu melihat si gojes ini. haha

    ReplyDelete
  3. Grab yg kaler merah tu .
    Auwmm auwmm hihi

    ReplyDelete
  4. Kak jaa, yang last tu cantikkkk sgt!
    Dapat gaji minggu depan nak beli laa..

    ReplyDelete
  5. yg no.5 tu cantik, sweet je.... Cikna de kupon Zalora blhla tebus nieyhh,huhuu.....;-)

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...