kelab blogger ben ashaari, KBBA,

10 March 2016

Koleksi Jam Tangan Terkini ZALORA


jam tangan koleksi terkini



Jam Tangan merupakan aksesori wajib bagi setiap orang. Jika terlupa pakai (walaupun sekejap), terus rasa kosongggg je tangan. Rasa macam ada yang tak kena jer. Nak lagi kalau bagi lelaki maskulin, jam tangan adalah simbol macho mereka. So mestilah kena pakai selaluuu tanpa missed....!!

Dalam dunia fesyen, ada bermacam jenis aksesori lelaki dan wanita. Tapi yang paling mendapat perhatian ialah jam tangan. Dulu-dulu, jam dianggap sekadar sebagai satu alat untuk mengetahui masa saja. Namun sekarang ni, jam tangan juga berfungsi sebagai aksesori untuk menonjolkan penampilan. Percaya atau tidak, bahawa seutas jam tangan mampu membuatkan imej seseorang kelihatan lebih menarik dan bergaya?? 

Oleh itu, untuk kelihatan lebih bergaya dan always looking up to date, pastikan anda mendapatkan the latest watches collection yang ada dalam pasaran. jangan lupa pilih design yang cantik-cantik ye, baru nampak cool. hehe. Okay jom lihat beberapa stail jam tangan terkini popular untuk lelaki dan wanita yang boleh digayakan seperti di bawah ini.


zalora malaysia, zalora, review zalora, jam tangan online, jam tangan zalora, jam tangan koleksi terkini

zalora malaysia, zalora, review zalora, jam tangan online, jam tangan zalora, jam tangan koleksi terkini


Koleksi jam tangan wanita terkini yang kita boleh lihat dalam pasaran sekarang ini dibanjiri dengan pelbagai seleksi pilihan yang cukup menarik. Mengekalkan rekaan yang feminim untuk dipadankan bersama gaya yang lebih lembut namun jam tangan wanita sekarang ini lebih bergaya sesuai dengan trend fesyen terkini yang sedang popular dalam pasaran.

 Ada yang bertali besi, ada yang bertali getah, ada yang rekaan seperti gelang emas. memang menarik dan cantik. warnanya pun banyak pilihan untuk nampak lebih trendy! Jangan lupa untuk melihat Koleksi Jam Tangan ZALORA ye. Macam-macam design adooooo kat sana, semuanya cantik-cantik belaka...!!


zalora malaysia, zalora, review zalora, jam tangan online, jam tangan zalora, jam tangan koleksi terkini

zalora malaysia, zalora, review zalora, jam tangan online, jam tangan zalora, jam tangan koleksi terkini


Manakala yang diatas ini pula dua gaya yang paling popular dalam kalangan lelaki dalam menggayakan jam tangan untuk stail lelaki urban.

Bagaimana? Menarik bukan! Saya pasti stail jam tangan di atas untuk lelaki dan wanita dapat memberikan anda idea untuk menggayakan jam tangan terbaru. Anda juga boleh dapatkan gaya inspirasi daripada stail selebriti kegemaran anda untuk kelihatan lebih bergaya. 

Get inspired from their styles and mix it with to suit with your taste for a revamped look!



Salam Sayang,
Jaakechik.


1 comment:

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...